Închide meniul

„Acceptă să se lase umilit!” Ultraşii FCSB, mesaj dur pentru antrenorul dorit de Gigi Becali: „Vrea să se facă şi el de râs? Ce să caute la noi?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2022, 10:13

Reclamă
„Acceptă să se lase umilit! Ultraşii FCSB, mesaj dur pentru antrenorul dorit de Gigi Becali: „Vrea să se facă şi el de râs? Ce să caute la noi?

Gigi Becali l-ar dori pe Ilie Poenaru la FCSB

Hepta

Ilie Poenaru este unul dintre antrenorii despre care Gigi Becali a spus că ar putea antrena FCSB. Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, i-a transmis fostului antrenor de la Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş că nu va fi susţinut de fanii roş-albaştrilor, în cazul în care va accepta oferta lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă e de părere că, dacă ar veni la FCSB, Ilie Poenaru ar accepta să fie umilit de Gigi Becali.

Gheorghe Mustaţă, mesaj dur Ilie Poenaru: „Nu îl vom susţine”

„Ce să caute Ilie Poenaru la noi? Nu îl vom susține, deoarece dacă el acceptă să vină, atunci acceptă să se lase umilit de Gigi Becali. Vrea să se facă și el de râs, așa cum s-au făcut Toni Petrea, Todoran sau alții?

Nu ne trebuie niciun Ilie Poenaru la echipă. Antrenorul nostru este Gigi Becali și este un antrenor de talie mondială. Îl are pe Pintilii care îi face antrenamentele, iar el stă în lojă sau în fotoliu acasă. Dar nu știu de ce Gigi Becali nu devine și antrenorul oficial al echipei? Așa că, Ilie Poenaru nu are ce să caute la noi. Nu îl vom susține și nu vom mai susține pe niciun antrenor care ajunge la noi” a declarat spus Gheorghe Mustaţă la prosport.ro.

Poenaru, anunț despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui FCSB. „Sunt pe listă și mă bucură acest lucru!

Poenaru ar putea deveni antrenorul lui FCSB la finalul acestui sezon. Tehnicianul de 45 de ani este „favoritul” lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Toni Petrea. Pe listă mai este Marius Croitoru, cel pentru care militează Mihai Stoica.

Reclamă

Poenaru a mai purtat negocieri și în trecut cu patronul roș-albaștrilor, dar nu s-a ajuns la un numitor comun. Șansele lui au crescut după ce a plecat de la Gaz Metan Mediaș și a devenit liber de contract. Tocmai a recunoscut că patru echipe sunt interesate să îi ofere un contract.

Am mai fost dorit al FCSB, dar deocamdată FCSB are antrenor. E într-o competiție, la fel ca alte cluburi cu care au fost tatonări. Nu ar fi fair-play să vorbesc. Patru cluburi m-au tatonat, iar două cluburi au fost mai insistente și au sunat de mai multe ori. Spui că se vorbește de mine la FCSB la nivel de conducere. Sunt pe listă… Asta doar mă poate bucura. Dar nu am discutat cu nimeni. Sunt pe lista mai multor cluburi.

Până la urmă, nici blindarea unui contract nu reprezintă o siguranță. Nu mai e nimic sigur în fotbalul de la noi. E vorba de altceva. Eu sunt alt gen. Îmi place să colaborez cu toți din club, cu patronul, președintele și managerul. Discut cu toți. Ascult părerea oricui, a patronului, a președintelui. Fiecare are viziunea lui„, a declarat Ilie Poenaru pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și