Închide meniul

Toni Petrea va pleca de la FCSB, la finalul sezonului. Preferatul lui Gigi Becali se luptă pentru post cu favoritul lui Mihai Stoica

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 23:58 / Actualizat: 1 martie 2022, 3:13

Toni Petrea va pleca de la FCSB, la finalul sezonului. Preferatul lui Gigi Becali se luptă pentru post cu favoritul lui Mihai Stoica

Toni Petrea rămâne la FCSB chiar dacă nu a câştigat titlul

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB / Profimedia

Toni Petrea va pleca de la FCSB

Toni Petrea va pleca aproape sigur de la FCSB la finalul sezonului, potrivit gsp.ro. Pentru postul de antrenor al grupării roș-albastre se luptă Ilie Poenaru, favoritul lui Gigi Becali, și Marius Croitoru, preferatul lui Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a mai fost ofertat de Gigi Becali, ultima oară chiar după plecarea lui Edi Iordănescu. Mutarea nu s-a putut realiza pentru că tehnicianul antrenase deja două echipe, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, iar regulamentul nu permite trei echipe într-un an.

Ştiu că îşi doreşte, şi-a exprimat dorinţa. Vom vedea, Dumnezeu le aşează„, spune Poenaru pentru Antena Sport despre dorința lui Gigi Becali.

De cealaltă parte, Mihai Stoica îl preferă pe Marius Croitoru. Tehnicianul a prins play-off-ul cu FC Botoșani în precedentele două sezoane și chiar i-a dus pe moldoveni în cupele europene. 5,8 milioane de euro au fost banii încasați de moldoveni din vânzarea de jucători de când Croitoru e antrenor la echipă.

Toni Petrea şi-a luat gândul de la titlu: „Trag un semnal de alarmă pentru jucători!”

Roș-albaștrii au avut o evoluție modestă pe Arena Națională și au reușit un singur șut pe spațiul porții adverse.

Reclamă

Au rămas la 11 puncte în spatele lui CFR Cluj și și-au redus considerabil șansele la titlu. Toni Petrea i-a avertizat pe jucători.

„Un meci slab din partea noastră, pe care ar trebui să-l uităm cât mai repede dacă mă uit doar la scor. Din punct de vedere tactic am făcut foarte multe greșeli. Pe lângă faptul că am făcut greșeli defensive, pe faza de atac am exagerat foarte mult cu acțiuni individuale. Nu am creat un joc colectiv, nu am avut o posesie. Totul a venit după câteva acțiuni individuale. O victorie meritată a celor de la Farul, îi felicit. Trebuie să ne dea de gândit, dacă jucăm așa o să avem probleme și pentru locul 2.

Nu am mai reușit să revenim în această seară și pentru că nu am făcut ceea ce trebuia. Am exagerat cu foarte multe acțiuni individuale în zone în care nu avea rostul. Era să mai primim două goluri. La primul gol a fost o greșeală în lanț, dar asta nu trebuia să ne oprească din a juca fotbal. Am avut și aceste probleme de efectiv, dar jucătorii trebuiau să dea totul. Evoluția a fost modestă și trag un semnal de alarmă pentru jucători. Dacă nu schimbăm ceva, o să avem mari probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am făcut nimic astăzi. Distanța e mare față de CFR, mai sunt două etape grele și într-un interval de timp foarte scurt. Acum nu mă gândesc decât la ceea ce n-am făcut și ceea ce trebuie să reparăm. Până acum jocul nostru a fost destul de bun, am marcat multe goluri. Jocul din această seară… e destul de dificil să ne apropiem de primul loc. Atât timp cât șanse matematice există, trebuie să scoatem capul din pământ„, a declarat Toni Petrea după FCSB – Farul 0-2.

EXCLUSIV | Clauza „anti-Gigi Becali” din contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoșani. Dezvăluirea făcută de Valeriu Iftime

Marius Croitoru e printre cei mai „la modă” antrenori din Liga 1. După rezultatele peste așteptări de la FC Botoșani, Croitoru a intrat în vizorul lui FCSB. Valeriu Iftime i-a fixat însă o clauză „anti-Gigi Becali”.

Valeriu Iftime a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că Marius Croitoru are o clauză de reziliere a contractului cu FC Botoșani în valoare de două milioane de euro. Chiar antrenorul fost cel care a propus clauza!

„Cu siguranță este meritul lui Marius. Îi dăm lui Marius toată libertatea să se ocupe de ei, clubul știe și fiecare jucător știe că, dacă joacă bine, îi dau drumul. Toți care au plecat de la mine și au jucat fotbal bun, au plecat pe salarii mai bune și acum ne caută jucători care vor să vină la Botoșani.

Nimeni din club sau dintre jucatori nu e suparat ca a plecat Edjouma, din contră, suntem fericiți! Daca nu facem asta, în bugetul unul club din Liga 1 din Romania, dacă nu aduci bani din alte surse în afară de drepturi TV, trebuie să aduci bani de acasă. Meritul principal îl are Marius!

El mi-a propus clauza și a și semnat-o astăzi! El mi-a propus, a zis ‘nea Vali, ca să știi că nu plec, puneți o clauză cât vreți dumneavoastră!’ I-am zis: ‘pune, mă, două milioane’, ‘două milioane pun’”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:
Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și