Închide meniul

Drama prin care trece Viktor Kovalenko din cauza războiului din Ucraina: „Dorm cu ajutorul pastilelor! Am o fotografie cu un prieten ucis de ruşi!”

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2022, 14:52

Reclamă
Drama prin care trece Viktor Kovalenko din cauza războiului din Ucraina: „Dorm cu ajutorul pastilelor! Am o fotografie cu un prieten ucis de ruşi!

Viktor Kovalenko joacă la Spezia

Profimedia

Viktor Kovalenko (26 de ani), mijlocaşul ucrainean de la Spezia, a oferit un interviu tulburător în presa din Italia. Kovalenko a spus că are lângă el fotografia unui prieten care a fost ucis de ruşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viktor Kovalenko a dezvăluit povestea tristă a prietenului său, care a fost ucis de soldaţii ruşi după ce a stat 5 zile ascuns într-un adăpost.

Viktor Kovalenko: „Am lângă mine o fotografie a unui prieten, ucis de ruși

Am lângă mine o fotografie a unui prieten, ucis de ruși. S-a ascuns într-un adăpost timp de cinci zile, apoi a încercat să fugă. S-a urcat într-o mașină, împreună cu fratele său și cu o fată. La un punct de control, militarii ruși au oprit mașina și i-au împușcat pe cei doi băieți. Nici măcar n-au trimis înapoi trupurile neînsuflețite, pentru înmormântare. Fata a fost reținută timp de trei ore, apoi a fost eliberată.

Sunt foarte îngrijorat, încerc să dorm măcar câteva ore pe noapte, dar numai cu ajutorul pastilelor pe care mi le dă medicul de la Spezia. Îmi este foarte greu, trăiesc non-stop cu gândul că voi primi o veste proastă. Ați văzut imaginile din Bucha? Cum poți face așa ceva? N-au iertat nici spitalele, școlile, le-au bombardat”, a spus Viktor Kovalenko într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport.

Vitali Klitschko cere sancţiuni mai dure Rusiei, după masacrul din Bucha

Vitali Klitschko s-a arătat şocat de imaginile văzute în Bucha. Primarul Kievului l-a atacat dur pe Vladimir Putin, pe care îl consideră principalul vinovat pentru crimele comise de soldaţii ruşi. Vitali Kltischko cere ca niciun ban din Occident să nu mai ajungă în Rusia.

Reclamă

Acestea sunt crime de război crude de care Putin este responsabil. Pentru întreaga lume şi în special pentru Germania nu poate exista decât o consecinţă: niciun cent nu trebuie să mai ajungă la Rusia, aceştia sunt bani însângeraţi folosiţi pentru măcelărirea oamenilor„, a spus Vitali Klitschko pentru Bild.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și