Închide meniul

Manchester City – Atletico Madrid | Fotbal pe muzica lui Diego Simeone! Echipa lui „Cholo” nu a tras niciun șut la poartă în prima repriză

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2022, 23:20

Reclamă
Manchester City – Atletico Madrid | Fotbal pe muzica lui Diego Simeone! Echipa lui „Cholo nu a tras niciun șut la poartă în prima repriză

Diego Simeone a antrenorul lui Atletico Madrid de un deceniu

Profimedia

Manchester City – Atletico Madrid e capul de afiș al serii în sferturile UEFA Champions League. Diego Simeone a trimis în teren o adevărată autobază împotriva echipei lui Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid s-a apărat cu toată echipa în propria treime în prima repriză cu Manchester City. Echipa lui Diego Simeone a aglomerat careul lui Oblak și nu le-a dat niciun culoar elevilor lui Pep Guardiola.

Manchester City – Atletico Madrid | Fotbal pe muzica lui Diego Simeone

Campioana Spaniei a fost interesată doar să nu încaseze gol. În primele 45 de minute, Atletico Madrid nu a contat în atac. Acest lucru e vizibil, mai ales, la nivelul statisticilor.

Atletico nu a tras niciun șut la poartă în prima prima repriză. Raportul acțiunilor de atac a fost 46-1. E pentru prima dată din 2003/2004 când echipa madrilenă nu șutează la poartă în prima parte a unui meci de UEFA Champions League.

Reclamă

Sub 30% a fost posesia lui Atletico Madrid în primele 45 de minute ale meciului cu Manchester City. Tactica lui Simeone a dat însă roade. Chiar dacă a dominat teritorial meciului, City nu și-a creat nicio ocazie la poarta lui Oblak.

Diego Simeone l-a eliminat pe Pep Guardiola din UEFA Champions League

Pep Guardiola și Diego Simeone s-au întâlnit doar de trei ori de-a lungul timpului. Cea mai recentă dispută a avut loc în semifinalele UEFA Champions League 2015/2016, când catalanul o antrena pe Bayern Munchen. „Cholo” a fost cel care s-a calificat în ultimul act, deși a fost 2-2 la general. Atletico a profitat de regula golului în deplasare, care în acest sezon a fost exclusă.

Cealaltă confruntare a avut loc într-un meci de La Liga Atletico Madrid – Barcelona, disputat în februarie 2012, câștigat de catalani cu scorul de 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre cei doi e confruntarea dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Europa. Diego Simeone ar fi cel mai bine plătit antrenor din fotbalul european, cu un salariul lunar brut de 3,3 milioane de euro, potrivit publicaţiei L’Equipe, citată de presa internaţională.

Pep Guardiola ar fi pe locul 2 în această ierarhie, cu 1,89 de milioane de euro, urmat de rivalul său Jurgen Klopp de la Liverpool, cu 1,49 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și