Închide meniul

Manchester City – Atletico Madrid | Fotbal pe muzica lui Diego Simeone! Echipa lui „Cholo” nu a tras niciun șut la poartă în prima repriză

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2022, 23:20

Manchester City – Atletico Madrid | Fotbal pe muzica lui Diego Simeone! Echipa lui „Cholo nu a tras niciun șut la poartă în prima repriză

Diego Simeone a antrenorul lui Atletico Madrid de un deceniu

Profimedia

Manchester City – Atletico Madrid e capul de afiș al serii în sferturile UEFA Champions League. Diego Simeone a trimis în teren o adevărată autobază împotriva echipei lui Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid s-a apărat cu toată echipa în propria treime în prima repriză cu Manchester City. Echipa lui Diego Simeone a aglomerat careul lui Oblak și nu le-a dat niciun culoar elevilor lui Pep Guardiola.

Manchester City – Atletico Madrid | Fotbal pe muzica lui Diego Simeone

Campioana Spaniei a fost interesată doar să nu încaseze gol. În primele 45 de minute, Atletico Madrid nu a contat în atac. Acest lucru e vizibil, mai ales, la nivelul statisticilor.

Atletico nu a tras niciun șut la poartă în prima prima repriză. Raportul acțiunilor de atac a fost 46-1. E pentru prima dată din 2003/2004 când echipa madrilenă nu șutează la poartă în prima parte a unui meci de UEFA Champions League.

Reclamă

Sub 30% a fost posesia lui Atletico Madrid în primele 45 de minute ale meciului cu Manchester City. Tactica lui Simeone a dat însă roade. Chiar dacă a dominat teritorial meciului, City nu și-a creat nicio ocazie la poarta lui Oblak.

Diego Simeone l-a eliminat pe Pep Guardiola din UEFA Champions League

Pep Guardiola și Diego Simeone s-au întâlnit doar de trei ori de-a lungul timpului. Cea mai recentă dispută a avut loc în semifinalele UEFA Champions League 2015/2016, când catalanul o antrena pe Bayern Munchen. „Cholo” a fost cel care s-a calificat în ultimul act, deși a fost 2-2 la general. Atletico a profitat de regula golului în deplasare, care în acest sezon a fost exclusă.

Cealaltă confruntare a avut loc într-un meci de La Liga Atletico Madrid – Barcelona, disputat în februarie 2012, câștigat de catalani cu scorul de 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre cei doi e confruntarea dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Europa. Diego Simeone ar fi cel mai bine plătit antrenor din fotbalul european, cu un salariul lunar brut de 3,3 milioane de euro, potrivit publicaţiei L’Equipe, citată de presa internaţională.

Pep Guardiola ar fi pe locul 2 în această ierarhie, cu 1,89 de milioane de euro, urmat de rivalul său Jurgen Klopp de la Liverpool, cu 1,49 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și