Închide meniul

Manchester City – Atletico Madrid 1-0 | Istvan Kovacs, criticat de Marca: „Nu se ridică la nivelul lui Ovidiu Hațegan! UEFA ar trebui să mizeze pe cei mai buni!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 8:54 / Actualizat: 6 aprilie 2022, 10:50

Reclamă
Manchester City – Atletico Madrid 1-0 | Istvan Kovacs, criticat de Marca: „Nu se ridică la nivelul lui Ovidiu Hațegan! UEFA ar trebui să mizeze pe cei mai buni!

Istvan Kovacs a arbitrat Manchester City – Atletico Madrid 1-0

Profimedia

UEFA l-a delegat pe arbitrul Istvan Kovacs să conducă la centru meciul de pe Etihad Stadium, Manchester City – Atletico Madrid 1-0. La final, arbitrul român a fost criticat de Pawel Fernandez, expertul în arbitraj din Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Rezervă a fost Marco Di Bello din Italia. Acesta a fost al zecelea meci pentru Istvan Kovacs în UEFA Champions League, dar primul în faza sferturilor de finală ale competiţiei. Prestaţia „centralului” român i-a adus critici din partea Marca.

Istvan Kovacs, criticat de expertul în arbitraj din Marca

„Istvan Kovacs nu a arbitrat rău, dar nu cred că se ridică la nivelul lui Gil Manzano, Felix Brych sau Hațegan. Cred că UEFA ar trebui să mizeze pe cei mai buni în această fază a competiției”, a scris Pawel Fernandez pe Twitter.

„L-a iertat pe Kondogbia de un cartonaș galben după ce l-a călcat pe Joao Cancelo, în minutul 7”, a mai transmis acesta, potrivit Marca.

Reclamă

Manchester City – Atletico Madrid 1-0 | Statistici teribile pentru echipa lui Diego Simeone

Manchester City a învins-o pe Atletico Madrid, scor 1-0, în manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Pep Guardiola a ieșit victorios în fața lui Diego Simeone, în meciul arbitrat chiar de românul Istvan Kovacs.

„Cetățenii” au câștigat la limită, dar au dominat copios partida disputată pe teren propriu. Atletico nu a trimis nici măcar un șut pe spațiul porții. Nu mai pățise așa ceva, în competiția stelelor, în ultimii 18 ani!

Gruparea din Premier League a atacat în valuri, dar a fost nevoie de o mutare de geniu a lui Guardiola. În minutul 68 l-a trimis pe teren pe Phil Foden, în locul lui Riyad Mahrez, iar rezultatul s-a văzut imediat. La faza următoare, tânărul jucător a reușit o fază spectaculoasă, i-a pasat lui Kevin De Bruyne, iar belgianul a spart gheața și a marcat golul victoriei.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul retur dintre Atletico și Manchester City, de pe Wanda Metropolitana, este programat pe 13 aprilie.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și