Închide meniul
Foto

Manchester City – Atletico Madrid 1-0 | Pep Guardiola l-a „distrus” pe Diego Simeone. Antrenorul lui Atletico nu mai pățise niciodată așa ceva. Explicațiile lui Pep + Statistici teribile

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2022, 0:18

Manchester City – Atletico Madrid 1-0 | Pep Guardiola l-a „distrus” pe Diego Simeone. Antrenorul lui Atletico nu mai pățise niciodată așa ceva. Explicațiile lui Pep + Statistici teribile

Pep Guardiola l-a "distrus" pe Diego Simeone în Manchester City - Atletico Madrid 1-0

Profimediaimages

Manchester City a învins-o pe Atletico Madrid, scor 1-0, în manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Pep Guardiola a ieșit victorios în fața lui Diego Simeone, în meciul arbitrat chiar de românul Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cetățenii” au câștigat la limită, dar au dominat copios partida disputată pe teren propriu. Atletico nu a trimis nici măcar un șut pe spațiul porții. Nu mai pățise așa ceva, în competiția stelelor, în ultimii 18 ani!

Pep Guardiola l-a învins clar pe Diego Simeone în Manchester City – Atletico Madrid 1-0

Gruparea din Premier League a atacat în valuri, dar a fost nevoie de o mutare de geniu a lui Guardiola. În minutul 68 l-a trimis pe teren pe Phil Foden, în locul lui Riyad Mahrez, iar rezultatul s-a văzut imediat. La faza următoare, tânărul jucător a reușit o fază spectaculoasă, i-a pasat lui Kevin De Bruyne, iar belgianul a spart gheața și a marcat golul victoriei.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE MANCHESTER CITY!

Prima repriză a fost echilibrată, iar în a doua repriză am avut câteva ocazii și a fost bine că am profitat de una. Am alergat și Phil Foden m-a găsit perfect… trebuia să rămân calm și, din fericire, am făcut-o„, a declarat Kevin De Bruyne, la finalul meciului, pentru uefa.com.

Reclamă

Un meci foarte strâns, foarte dificil. Sunt maeștri care se apără cu toții. Am reușit să-i împiedicăm să alerge, nu le-am dat șanse. Am avut răbdare și am reușit golul după o combinație între Foden și Kevin.

Am simțit că vor juca 5-3-2, apoi s-au adaptat și au devenit 5-5. În preistorie, astăzi și peste 100 de ani… e greu să ataci un 5-5. Sunt puternici, e o chestiune de răbdare. Le-am spus la pauză că suntem bine. Simt că va fi un meci asemănător la Madrid.

(Reporter: A câștigat stilul lui Guardiola?) Nu… nu știu, nu știu. Am câștigat un meci, urmează manșa a doua și vom vedea ce va fi. O să învățăm din jocul de azi„, a precizat Pep Guardiola, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Statisticile vorbesc de la sine. A fost 15-0 la șuturi spre poartă și 2-0 la execuțiile cadrate. A fost pentru prima dată, în mandatul lui Simeone, când Atletico nu trimite nici măcar un șut pe durata a 90 de minute. Mai mult decât atât, „cetățenii” au avut 70% posesie.

Meciul retur dintre Atletico și Manchester City, de pe Wanda Metropolitana, este programat pe 13 aprilie.

În cealaltă partidă a zilei, Liverpool a câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la Benfica. Golurile „cormoranilor” au fost marcate de Ibrahima Konate (17), Sadio Mane (34) și Diaz (87). Darwin Nunez (49) a înscris singurul gol al lusitanilor.

Astăzi sunt programate confruntările Chelsea – Real Madrid și Villarreal – Bayern. Ambele vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și