Închide meniul
Foto

Soția lui Oleksandr Zinchenko le atrage atenția ucrainenilor: „Există o categorie de cetățeni cu pașapoarte rusești care încearcă să ascundă ceva”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 9:22

Reclamă
Soția lui Oleksandr Zinchenko le atrage atenția ucrainenilor: „Există o categorie de cetățeni cu pașapoarte rusești care încearcă să ascundă ceva”

Vlada Zinchenko i-a avertizat pe ucraineni

Instagram

Vlada Zinchenko, soția lui Oleksandr Zinchenko, a avut o nouă reacție vehementă în timpul războiului declanșat de Vladimir Putin în țara ei natală. Tânăra de 26 de ani și-a avertizat conaționalii și le-a cerut să fie atenți la ucrainenii care au și pașapoarte rusești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care este reporter sportiv și care s-a căsătorit în 2020 cu jucătorul lui Manchester City anunță că propaganda rusă nu are limite. Vlada asigură că sunt multe persoane cu interese ascunse.

Vlada Zinchenko, pregătită să revină în Ucraina la finalul războiului

Se pare că există o categorie de cetățeni cu pașapoarte rusești care încearcă să ascundă ceva. Vor să pară că sunt de partea Ucrainei, dar observ foarte multe lucruri în retorica lor și sunt într-un total dezacord cu ei. Eu nu am nevoie de așa ceva! Și cred că nici poporul ucrainean nu are nevoie!„, a declarat Vlada Zinchenko pentru sport.ua.

Soția lui Oleksandr Zinchenko a anunțat că este dispusă să revină în Ucraina și să ajute la reconstrucția țării.

M-am gândit la asta de mai multe ori. Este al treilea an de când sunt în Anglia. Am o casă și toate condițiile unui trai confortabil. Dar, cu toate astea, chiar vreau să mă întorc în Ucraina, la fel cum se întâmplă cu toți ucrainenii care și-au părăsit casele.

Reclamă

Eu încă mai am la ce să mă întorc. Când am astfel de gânduri, am lacrimi în ochi, pentru că îmi doresc foarte mult să mă întorc acasă. Și sunt foarte multe persoane ca mine în Europa și în vestul Ucrainei, unde s-au refugiat. Acest război mi-a schimbat viziunea asupra multor lucruri„, a precizat soția căpitanului naționalei Ucrainei.

Oleksandr Zinchenko, mesaj răvășitor: „Oprește-te, Putin!”

Oleksandr Zinchenko este devastat încă din momentul în care Rusia a declanșat războiul în Ucraina. Fundașul lui Manchester City e cu nervii la pământ.

Mă numesc Oleksandr Zinchenko și sunt jucător al lui Manchester City și al naționalei Ucrainei. Nu sunt doar un jucător ucrainean, ci și un cetățean al Ucrainei. Acum, țara mea se apără de agresiunea rusă. Mii de cetățeni mor, trupele ruse au distrus deja mai multe orașe. Bombele și rachetele au lovit casele civililor.

Reclamă 4 / 0/3

M-am născut și am crescut în regiunea Zhytomyr. Pe 8 martie, un avion rusesc a atacat Malin, un oraș de lângă Jytomyr. Una dintre bombe a ucis o familie de cinci persoane, inclusiv un copil. Sunt și tată de copil, mi se frânge inima când mă gândesc câți copii mor acum. Au murit deja peste 140 de copii ucraineni și vor fi și mai mulți dacă nimeni nu oprește invazia!

Te implor, vorbește despre asta. Nu rămâneți în tăcere în timp ce atâția copii mici mor în fiecare zi. Vă rugăm să ne ajutați. Oprește-te, Putin! Salvează viața copiilor ucraineni„, a fost mesajul jucătorului de la Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă Vezi toate știrile
Citește și