Închide meniul
VIDEO

Oleksandr Zinchenko, mesaj răvășitor în a 39-a zi de război în Ucraina: „Oprește-te, Putin! Salvează viața copiilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2022, 14:13

Oleksandr Zinchenko, mesaj răvășitor în a 39-a zi de război în Ucraina: „Oprește-te, Putin! Salvează viața copiilor

Oleksandr Zinchenko i-a cerut lui Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina

Profimediaimages

  • Oleksandr Zinchenko, devastat în cele 39 de zile de război
  • Mesajul emoționant al ucraineanului de la Manchester City

Oleksandr Zinchenko este devastat încă din momentul în care Rusia a declanșat războiul în Ucraina. Fundașul lui Manchester City este cu nervii la pământ după cele 39 de zile în care numărul victimelor a căpătat proporții uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul ucrainean de 25 de ani a postat un mesaj răvășitor pe contul său de Instagram. Acesta i-a cerut lui Vladimir Putin să încheie invazia și le-a transmis rușilor să ia atitudine.

Oleksandr Zinchenko i-a cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina

Fotbalistul antrenat de Pep Guardiola a amintit de cei peste 140 de copii care au fost răpuși în timpul bombardamentelor.

Reclamă

Mă numesc Oleksandr Zinchenko și sunt jucător al lui Manchester City și al naționalei Ucrainei. Nu sunt doar un jucător ucrainean, ci și un cetățean al Ucrainei. Acum, țara mea se apără de agresiunea rusă. Mii de cetățeni mor, trupele ruse au distrus deja mai multe orașe. Bombele și rachetele au lovit casele civililor.

M-am născut și am crescut în regiunea Zhytomyr. Pe 8 martie, un avion rusesc a atacat Malin, un oraș de lângă Jytomyr. Una dintre bombe a ucis o familie de cinci persoane, inclusiv un copil. Sunt și tată de copil, mi se frânge inima când mă gândesc câți copii mor acum. Au murit deja peste 140 de copii ucraineni și vor fi și mai mulți dacă nimeni nu oprește invazia!

Reclamă

Te implor, vorbește despre asta. Nu rămâneți în tăcere în timp ce atâția copii mici mor în fiecare zi. Vă rugăm să ne ajutați. Oprește-te, Putin! Salvează viața copiilor ucraineni„, a fost mesajul starului din naționala Ucrainei, potrivit sport.ua.

View this post on Instagram


A post shared by Alex Zinchenko (@zinchenko_96)

Reclamă 4 / 0/3

Zinchenko, mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin

Căpitanul naţionalei Ucrainei și-a ieșit din minți, luna trecută, și a spus că îi doreşte moartea lui Vladimir Putin, într-o postare ştearsă de pe Instagram.

Oleksandr Zinchenko a scris că speră că Vladimir Putin va avea parte de „cea mai dureroasă moarte”, cu cea mai mare de suferinţă. Jucătorul de 25 de ani l-a făcut pe Putin „mizerie” şi s-a plâns că mesajul său a fost eliminat de reţeaua de socializare.

Sper sa crapi de cea mai chinuitoare moarte posibilă, mizerie ce ești!”, a fost mesajul complet al lui Zinchenko.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele