Închide meniul

„Kylian Mbappe va juca la Real Madrid”. Anunțul momentului în Spania! Și Erling Haaland își dorește să vină lângă Karim Benzema

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 10:24

„Kylian Mbappe va juca la Real Madrid. Anunțul momentului în Spania! Și Erling Haaland își dorește să vină lângă Karim Benzema

Karim Benzema şi Kylian Mbappe ar putea juca împreună la Real Madrid

Profimedia

Florentino Perez și-a putea vedea visul împlinit la Real Madrid. Kylian Mbappe, care este pe final de contract cu PSG, este pe punctul de a veni gratis pe Santiago Bernabeu. Președintele „galacticilor” mai pregătește o lovitură de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șeful grupării blanco l-ar fi convins deja pe cel mai scump jucător din lume să vină la Madrid. Perez își dorește un atac stelar și ar fi primit vești încurajatoare și de la starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

Kylian Mbappe și Edling Haaland, „la pachet” la Real Madrid

Anunțul momentului a fost făcut de cunoscutul jurnalist Josep Pedrerol la „El Chiringuito” și a fost citat de marca.com. Acesta a ținut să asigure că există un acord total între Mbappe și Real Madrid.

Mbappe va juca pentru Madrid. Și Haaland vrea să joace la Real Madrid. Mbappe va evolua la Real Madrid, sunt sigur de asta!

Cei de la Madrid mi-au spus că și Erling Haaland vrea să vină la Real. Ei știu deja asta„, a spus Pedrerol, în direct.

Reclamă

Liderul din La Liga ar avea astfel un atac uluitor, format din Karim Benzema, Kylian Mbappe și Erling Haaland. Ar fi o lovitură uriașă dată de cea mai titrată echipă de pe continent.

Mbappe a oscilat între Real Madrid și PSG

În ultimele zile apăruseră tot mai multe zvonuri că Mbappe ar fi fost întors din drum de șeicul lui PSG. Jurnalistul care a anunţat şi transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes i-a informat pe francezii de la RMC Sport că superstarul francez va rămâne în capitala Franţei. Anunţul oficial ar urma să fie făcut în luna mai.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, a transmis Daniele Riolo

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 28 goluri în 38 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 20 de pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și