Închide meniul

Ce nebunie! Kylian Mbappe nu mai semnează cu Real Madrid. Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG: „Nimeni nu mă va crede!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 8:50

Ce nebunie! Kylian Mbappe nu mai semnează cu Real Madrid. Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG: „Nimeni nu mă va crede!

Kylian Mbappe a ajuns pe locul 3 în topul golgheterilor din Ligue 1, din acest secol

Profimedia

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe (23 ani) continuă. Dat ca şi transferat la Real Madrid, unde urma să primească un salariu astronomic, superstarul francez nu va ajunge, de fapt, pe Santiago Bernabeu. Daniele Riolo, jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG, a anunţat viitoarea destinaţie a campionului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe va semna prelungirea contractului cu PSG, a anunţat Daniele Riolo. Jurnalistul care a anunţat şi transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes i-a informat pe francezii de la RMC Sport că superstarul francez va rămâne în capitala Franţei. Anunţul oficial ar urma să fie făcut în luna mai.

Kylian Mbappe are şanse mari să îşi prelungească contractul cu PSG

„Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, a transmis Daniele Riolo, citat de Marca.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 28 goluri în 38 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 20 de pase decisive.

După cele două goluri marcate în PSG – Lorient 5-1, Kylian Mbappe a ajuns pe locul 3 în topul golgheterilor din Ligue 1, din acest secol. În acelaşi meci, superstarul francez a reuşit un hat-trick de pase decisive.

Reclamă

Anunțul lui Kylian Mbappe, după ce a reușit două goluri și trei assist-uri în ultimul meci

Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut un anunț interesant legat de viitorul său, după PSG – Lorient 5-1. Starul parizienilor a bifat un meci fabulos, reușind două goluri și trei pase decisive.

Parizienii și-au sursclasat adversarul, într-o partidă în care Neymar, Lionel Messi și Kylian Mbappe au strălucit. A fost pentru prima oară când cele trei staruri au reușit să înscrie în același duel. Mbappe a fost omul meciului, cu două goluri marcate și trei assist-uri expediate.

La finalul confruntării de la Paris, Mbappe a fost întrebat din nou despre viitorul său. Contractul campionului mondial expiră în vară, iar multe cluburi de top din Europa se află pe urmele sale, în prim-plan cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

“Încă nu m-am decis asupra viitorului meu, toată lumea știe asta. Încă mă gândesc, sunt elemente noi și foarte mulți parametri. Dacă aș fi luat o decizie finală, aș fi anunțat. Dacă este posibil să rămân la PSG? Da, bineînțeles”, a spus Kylian Mbappe, pentru Prime Video, citat de Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și