Închide meniul

Răzvan Lucescu, făcut praf de francezi după declaraţiile instigatoare. „Omul e nebun. Ar trebui să fie sancţionat”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2022, 13:30

Reclamă
Răzvan Lucescu, făcut praf de francezi după declaraţiile instigatoare. „Omul e nebun. Ar trebui să fie sancţionat

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a făcut o serie de declaraţii instigatoare după bătăile teribile de pe străzile din Marseille, unde PAOK a pierdut meciul cu OM, cu 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Franţa l-a catalogat drept „nebun” pe Lucescu, după ce acesta a spus la conferinţa de presă că speră că şi Marseille va avea parte de primirea făcută de francezi.

„Declarația antrenorului este o nebunie. Omul e nebun să spună așa ceva. Nici măcar nu știu dacă UEFA nu ar trebui să intervină pentru a-l sancționa”, a spus jurnalistul francezo-italian Daniel Riolo.

Răzvan Lucescu, declaraţii instigatoare după Marseille – PAOK 2-1

Fanii echipelor Olympique Marseille şi PAOK Salonic s-au confruntat, joi seară, lângă şi pe stadionul Velodrome, înaintea meciului din Conference League, iar antrenorul grecilor, Răzvan Lucescu, şi-a exprimat regretul faţă de aceste incidente, care nu au loc în lumea fotbalului.

Reclamă

„La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Sunt dezamăgit de ce am văzut azi. Este o imagine foarte urâtă pentru Marsilie.

Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi”, a declarat Lucescu, la conferinţa de presă de după meciul Olympique Marseille – PAOK 2-1.

Olympique Marseille – PAOK | Bătăi crunte pe străzile din Marseille

A fost bătaie generală în Marseille, între fanii celor două echipe şi înainte de Olympique Marseille – PAOK 2-1, meciul din sferturile de finală ale Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii lui Marseille s-au deplasat spre hotelul unde erau cazaţi cei mai mulţi suporteri ai grecilor lui Răzvan Lucescu. Cele două grupări s-au bătut cu bestialitate cu scaune şi cu ce au prins în mână înainte ca forţele de ordine să intervină.

Conform gazzetta.gr, peste 3.000 de fani ai oaspeţilor au fost prezenţi la Olympique Marseille – PAOK , dar grecii nu au venit singuri. Mai mulţi ultraşi ai celor de la Partizan Belgrad au fost alături de ei, cele două galerii fiind înfrăţite. De cealaltă parte, suporterii lui AEK au fost de partea celor de la OM.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și