Închide meniul
VIDEO

Olympique Marseille – PAOK | Bătăi crunte pe străzile din Marseille între ultraşii celor două echipe. Fanii lui AEK şi Partizan Belgrad, implicaţi şi ei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 aprilie 2022, 13:39

Olympique Marseille – PAOK | Bătăi crunte pe străzile din Marseille între ultraşii celor două echipe. Fanii lui AEK şi Partizan Belgrad, implicaţi şi ei

Olympique Marseille - PAOK | Bătăi crunte pe străzile din Marseille

Captura Twitter

Olympique Marseille – PAOK. A fost bătaie generală în Marseille, între fanii celor două echipe, înainte de Olympique Marseille – PAOK, meciul din sferturile de finală ale Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii lui Marseille s-au deplasat spre hotelul unde erau cazaţi cei mai mulţi suporteri ai grecilor. Cele două grupări s-au bătut cu bestialitate cu scaune şi cu ce au prins în mână înainte ca forţele de ordine să intervină.

Olympique Marseille – PAOK | Bătaie generală pe străzile din Marseille

Conform gazzetta.gr, peste 3.000 de fani ai oaspeţilor vor fi prezenţi la Olympique Marseille – PAOK, dar grecii nu au venit singuri. Mai mulţi ultraşi ai celor de la Partizan Belgrad sunt alături de ei, cele două galerii fiind înfrăţite. De cealaltă parte, suporterii lui AEK au fost de partea celor de la OM.

Răzvan Lucescu, reacţie înainte de meciul cu Marseille

Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK în al doilea sfert de finală al unei cupe europene. Primul a venit în sezonul 1973-1974, atunci când grecii erau învinşi de AC Milan, în Cupa Cupelor (0-3, 2-2).

Reclamă

„Suntem în sferturile de finală, este o premieră istorică pentru PAOK. O performanță extraordinară pentru o formație din Grecia! Acum vom juca contra lui Marseille, echipa de pe locul 2 în Franța, cu o calitate extraordinară, cu un antrenor renumit.

Nu va fi simplu deloc, dar suntem la momentul în care simțim că atunci când ne dorim foarte mult ceva și ne batem pentru acel lucru cu tot sufletul, cu toată forța, cu toate energiile pe care le avem, orice este posibil. Va fi o înfruntare din care avem numai de câștigat. Vom intra pe teren și ne vom lupta dând absolut totul”, a spus Răzvan Lucescu, înainte de Olympique Marseille – PAOK.

Răzvan Lucescu, anunț clar despre revenirea lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc

Răzvan Lucescu a vorbit despre posibila revenire a lui Mircea Lucescu în Liga 1. ”Il Luce” a fost la Baza Berceni împreună cu Gigi Becali, iar zvonurile legate de o revenire în Liga 1 nu au întârziat să apară.

Reclamă 4 / 0/3

”(n.r. Îl vedeţi înapoi în fotbalul românesc pe Mircea Lucescu?) Nu îl văd revenind. Nu-l văd revenind în fobalul românesc. Nu ştiu dacă acum, peste un an sau peste 10… dacă se va întoarce în fotbal, habar nu am să răspund la această întrebare. Dar în fotbalul românesc nu!

Eu cred că în continuare sunt momente grele. E totuşi antrenorul lui Dinamo Kiev, e clubul reprezentativ în Ucraina, care este în război. Are băieţi acolo care sunt în mijlocul războiului. Emoţional e foarte complicat pentru el”, a declarat Răzvan Lucescu, înainte de Olympique Marseille – PAOK.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și