Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-ar fi cerut judecătoarei în timpul procesului de divorț: „Când îl întreba unde locuiește…”

Publicat: 9 aprilie 2022, 20:16

Reclamă
Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-ar fi cerut judecătoarei în timpul procesului de divorț: „Când îl întreba unde locuiește…”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au văzut la Tribunal

Colaj Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, în această săptămână, pentru prima dată după o lungă perioadă. Cei doi au fost prezenți la Judecătoria Buftea, acolo unde a avut loc a doua înfășișare în procesul de divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai bine de 13 ani de căsnicie, antrenorul Universității Craiova își dorește să se despartă de soția sa. La tribunal urmează să se decidă ce se va întâmpla cu fiul cuplului, Bebeto, care este minor.

Anamaria Prodan a anunțat ce a cerut Laurențiu Reghecampf în sala de judecată

Agentul de jucători a oferit detalii despre un moment surprinzător care ar fi avut loc în spatele ușilor închise. Judecătoarea i-ar fi cerut lui Reghecampf să îi spună unde locuiește, dar întrebarea nu a fost pe placul tehnicianului.

Laurențiu Reghecampf a cerut la proces să îl vadă pe Bebeto de două ori pe lună, în weekenduri. Dar nu știe încă unde, tot indică tot felul de adrese pe unde stă el. Când doamna judecător întreba unde locuiește, nu înțelegea de ce trebuie să zică asta. Adică, jenant…”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

După ce a semnat cu Universitatea Craiova, în luna iulie a anului trecut, Reghecampf s-ar fi mutat cu Corina Caciuc în apartamentul primit de la club. Amanta lui este însărcinată și urmează să nască un băiețel la începutul lunii viitoare.

Reclamă

Reghecampf, într-o relație cu Corina Caciuc

În cele din urmă, cei doi s-ar fi mutat în casă nouă. Și-au cumpărat un apartament într-un cartier rezidenţial din Craiova, în ianuarie.

Reghecampf a renunţat la locuinţa pe care o avea primită de la patronul clubului, Mihai Rotaru. Şi-a dorit să amenajeze o cameră pentru băieţelul care urmează să fie născut, de amanta lui, la începutul lunii mai, aşa că a făcut un pas important. Potrivit retetesivedete.ro, cei doi îndrăgostiţi s-au mutat într-un bloc nou, într-o zonă de fiţe din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au fost atraşi de condiţiile dintr-un nou cartier rezidenţial construit în Craiova. Este vorba de Cartierul Bujorului, cel care i-a „cucerit” pe cei doi. Aceştia şi-au ales o locuinţă spaţioasă, şi-au făcut bagajele şi s-au grăbit să se ducă acolo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și