Închide meniul

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2: „Facem caterincă? Ce-i asta?” „Regele” a susţinut o conferinţă record de doar 20 de secunde!

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 20:48

Reclamă
Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2: „Facem caterincă? Ce-i asta? „Regele a susţinut o conferinţă record de doar 20 de secunde!

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a fost un car de nervi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2. „Regele” a avut o conferinţă de presă record, care a durat aproximativ 20 de secunde. Antrenorul a venit, s-a enervat, iar apoi a plecat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost indignat de lipsa jurnaliștilor şi şi-a ieşit din minţi. Nu a fost primul episod cu „Regele” în prima plan. La fel s-a întâmplat şi după un eşec cu Sepsi, dar şi după o înfrângere cu FCSB din acest sezon.

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2

„Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat. Facem caterincă? Atunci facem caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem!”, a răbufnit Gică Hagi.

Gică Hagi, avertisment pentru Universitatea Craiova

Gică Hagi a prins aripi după prima victorie din play-off. Farul Constanţa a învins-o pe FC Argeş, scor 2-0, iar „Regele” a avertizat-o pe Universitatea Craiova, viitoarea adversară a echipei sale.

„Un meci bun, cu un adversar greu. Suntem în play-off, meciurile sunt bune. Nu venim la ritm pentru că e căldură mare. De la 2 grade am trecut la 20. Încercăm să ne impunem principiile. Au jucat bine Grameni şi Rada. Încercăm să îi vedem pe fiecare.

Reclamă

Adi Petre e un număr 9 care simte golul. Iancu aşteaptă să intre în ritm, are lipsă. Avem un program bun, sperăm să mergem din victorie în victorie. Am arătat că putem să ne duelăm de la egal la egal. Putem să câştigăm cu oricine”, a declarat Gică Hagi.

Elevii „Regelui”, prima victorie din play-off!

FC Argeş şi Farul Constanţa s-au întâlnit în singurul meci al zilei din play-off. Echipa „Regelui” a spart gheaţa, după ce nu marcase niciun gol până acum. Radaslăvescu şi Adi Petre au adus victoria constănţenilor.

FC Argeş rămâne pe ultimul loc în play-off, cu 4 eşecuri consecutive. De partea cealaltă, Farul Constanţa, a obţinut primul succes în partea a doua a sezonului. În următorul meci, echipa lui Gică Hagi are derby cu Universitatea Craiova, în timp ce piteştenii joacă cu FC Voluntari, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3
  • FC Argeş: Greab (Croitoru ’45) – Viana, Turda, Dobrosavlevici, Muşat (Boldor ’46) – Meza Colli, Raynov (Honciu ’54) – Işfan (Arias ’64), Palic (Dumitru ’46), Latovlevici – Said. Antrenor: Andrei Prepeliţă
  • Farul: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu (Martinovic ’82), Nedelcu (Mladen ’46), Grameni – Iancu (Moldoveanu ’61), Betancor (Petre ’61), Pitu (Salli ’61). Antrenor: Gheorghe Hagi
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:37 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și