Închide meniul

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2: „Facem caterincă? Ce-i asta?” „Regele” a susţinut o conferinţă record de doar 20 de secunde!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 20:48

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2: „Facem caterincă? Ce-i asta? „Regele a susţinut o conferinţă record de doar 20 de secunde!

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a fost un car de nervi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2. „Regele” a avut o conferinţă de presă record, care a durat aproximativ 20 de secunde. Antrenorul a venit, s-a enervat, iar apoi a plecat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost indignat de lipsa jurnaliștilor şi şi-a ieşit din minţi. Nu a fost primul episod cu „Regele” în prima plan. La fel s-a întâmplat şi după un eşec cu Sepsi, dar şi după o înfrângere cu FCSB din acest sezon.

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2

„Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat. Facem caterincă? Atunci facem caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem!”, a răbufnit Gică Hagi.

Gică Hagi, avertisment pentru Universitatea Craiova

Gică Hagi a prins aripi după prima victorie din play-off. Farul Constanţa a învins-o pe FC Argeş, scor 2-0, iar „Regele” a avertizat-o pe Universitatea Craiova, viitoarea adversară a echipei sale.

„Un meci bun, cu un adversar greu. Suntem în play-off, meciurile sunt bune. Nu venim la ritm pentru că e căldură mare. De la 2 grade am trecut la 20. Încercăm să ne impunem principiile. Au jucat bine Grameni şi Rada. Încercăm să îi vedem pe fiecare.

Reclamă

Adi Petre e un număr 9 care simte golul. Iancu aşteaptă să intre în ritm, are lipsă. Avem un program bun, sperăm să mergem din victorie în victorie. Am arătat că putem să ne duelăm de la egal la egal. Putem să câştigăm cu oricine”, a declarat Gică Hagi.

Elevii „Regelui”, prima victorie din play-off!

FC Argeş şi Farul Constanţa s-au întâlnit în singurul meci al zilei din play-off. Echipa „Regelui” a spart gheaţa, după ce nu marcase niciun gol până acum. Radaslăvescu şi Adi Petre au adus victoria constănţenilor.

FC Argeş rămâne pe ultimul loc în play-off, cu 4 eşecuri consecutive. De partea cealaltă, Farul Constanţa, a obţinut primul succes în partea a doua a sezonului. În următorul meci, echipa lui Gică Hagi are derby cu Universitatea Craiova, în timp ce piteştenii joacă cu FC Voluntari, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3
  • FC Argeş: Greab (Croitoru ’45) – Viana, Turda, Dobrosavlevici, Muşat (Boldor ’46) – Meza Colli, Raynov (Honciu ’54) – Işfan (Arias ’64), Palic (Dumitru ’46), Latovlevici – Said. Antrenor: Andrei Prepeliţă
  • Farul: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu (Martinovic ’82), Nedelcu (Mladen ’46), Grameni – Iancu (Moldoveanu ’61), Betancor (Petre ’61), Pitu (Salli ’61). Antrenor: Gheorghe Hagi
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și