Închide meniul

Ce a spus Mihai Stoica după ce a fost pus să-l compare pe Octavian Popescu cu Rareş Ilie: „Va însemna mult pentru fotbalul românesc!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 aprilie 2022, 23:57

Reclamă
Ce a spus Mihai Stoica după ce a fost pus să-l compare pe Octavian Popescu cu Rareş Ilie: „Va însemna mult pentru fotbalul românesc!

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Rareş Ilie (18 ani) a fost comparat de Mihai Stoica cu Octavian Popescu (19 ani). Managerul general de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă pentru „perla” Rapidului, care a decis meciul cu UTA Arad, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a avut o nouă evoluție remarcabilă. În primul minut al reprizei secunde, l-a servit ideal pe Alex Ioniță, care a deschis scorul. Cu un sfert de oră înainte de final a marcat și el și a semnat rezultatul final, 2-0.

Mihai Stoica l-a comparat pe Rareş Ilie cu Octavian Popescu

”Rareş nu-l putem compara, pentru că Octavian are o viteza incredibilă de deplasare, dar Ilie are şi fizic, şi o inteligenţă ieşită din comun şi am impresia că e un băiat serios. S-a vorbit laudativ de el, dar nu şi-a pierdut capul. Orice jucător care merge la naţionala U19 în loc de U21 sau echipa mare şi nu e supărat că merge acolo, ba chiar e decisiv, spune multe despre caracterul lui. Am spus-o când nu ştia nimeni cine e Ilie, va însemna mult pentru fotbalul românesc”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Rareș Ilie, prima reacție după cel mai bun meci al carierei

UTA – Rapid 0-2. Victorie uriașă obținută de Adi Mutu în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. „Briliantul” a ajuns la cinci succese în tot atâtea meciuri pe banca giuleștenilor și echipa lui este pe primul loc în clasament.

Mijlocașul de 18 ani a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei și s-a declarat mulțumit că Rapid a făcut un nou pas spre îndeplinirea obiectivului.

Reclamă

„Eu nu am avut în niciun meci gol și pasă de gol. În prima repriză nu prea am existat, au fost meciuri în care am avut evoluții mult mai bune ca joc. Ne-am dorit play-off și am ratat. Acum ne-am pus ca obiectiv câștigarea play-out-ului. Acum mergem numai la victorie, nu acceptăm altceva.

Din punctul nostru de vedere, aceste echipe sunt sub noi ca valoare. Jucătorii cu experiență ne încurajează pe noi, cei tineri. Ne mai și ceartă, îmi dau libertate. Unde e mai bine decât pe primul loc? Era mai bine în play-off, dar acolo vom fi de anul viitor„, a precizat Rareș Ilie după UTA – Rapid 0-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și