Închide meniul

UTA – Rapid 0-2 | Rareș Ilie, prima reacție după cel mai bun meci al carierei: „Aceste echipe sunt sub noi ca valoare!”. Ce a spus despre obiectivul stabilit de Adi Mutu și conducere

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2022, 22:47

UTA – Rapid 0-2 | Rareș Ilie, prima reacție după cel mai bun meci al carierei: „Aceste echipe sunt sub noi ca valoare!. Ce a spus despre obiectivul stabilit de Adi Mutu și conducere

Rareș Ilie, prima reacție după UTA - Rapid 0-2

Rareș Ilie, în tricoul Rapidului / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

UTA – Rapid 0-2. Victorie uriașă obținută de Adi Mutu în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. „Briliantul” a ajuns la cinci succese în tot atâtea meciuri pe banca giuleștenilor și echipa lui este pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a avut o nouă evoluție remarcabilă. În primul minut al reprizei secunde, l-a servit ideal pe Alex Ioniță, care a deschis scorul. Cu un sfert de oră înainte de final a marcat și el și a semnat rezultatul final, 2-0.

Rareș Ilie, prima reacție după UTA – Rapid 0-2

Mijlocașul de 18 ani a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei și s-a declarat mulțumit că Rapid a făcut un nou pas spre îndeplinirea obiectivului.

Eu nu am avut în niciun meci gol și pasă de gol. În prima repriză nu prea am existat, au fost meciuri în care am avut evoluții mult mai bune ca joc.

Ne-am dorit play-off și am ratat. Acum ne-am pus ca obiectiv câștigarea play-out-ului. Acum mergem numai la victorie, nu acceptăm altceva. Din punctul nostru de vedere, aceste echipe sunt sub noi ca valoare.

Reclamă

Jucătorii cu experiență ne încurajează pe noi, cei tineri. Ne mai și ceartă, îmi dau libertate. Unde e mai bine decât pe primul loc? Era mai bine în play-off, dar acolo vom fi de anul viitor„, a precizat Rareș Ilie după UTA – Rapid 0-2.

Rapid are 32 de puncte după cele 4 etape din play-out. Are cu trei mai mult decât principala urmăritoare, FC Botoșani, care are cu un meci mai puțin. Podiumul este completat de Sepsi, care are 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și