Închide meniul
Foto

Imagini de necrezut. O femeie care a intrat pe teren, în timpul unui meci de rugby, a fost placată într-un mod brutal: „Am primit ce meritam!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 15:29

Reclamă
Imagini de necrezut. O femeie care a intrat pe teren, în timpul unui meci de rugby, a fost placată într-un mod brutal: „Am primit ce meritam!”

Imagini uluitoare de la un meci de rugby din Australia. O femeie, pusă la pământ de un steward

Getty Images

Au fost momente uluitoare în weekend, la un meci de rugby din NRL. În timpul confruntării dintre Gold Coast Titans şi Parramatta Eels, o femeie a intrat pe teren în uralele fanilor din tribună. Ce a urmat a luat prin surprindere pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care era îmbrăcată sumar a fost urmărită de stewarzi pe gazon. Unul dintre reprezentanţii forţelor de ordine nu a avut milă şi a doborât-o la pământ pe femeie. Imaginile au fost brutale şi au stârnit stupefacţie.

Imagini uluitoare de la un meci de rugby din Australia

Placajul făcut de bărbat a fost contestat vehement. Preşedintele clubului Titans a criticat duritatea excesivă a celor care au asigurat securitatea la acest meci şi a considerat că intervenţia brutală putea pune în pericol sănătatea fanului.

Femeia pusă la pământ se numeşte Javon Johanson şi are 28 de ani. Cea care s-a declarat fan al celor de la Gold Coast a avut o reacţie surprinzătoare şi i-a luat partea stewardului.

Reclamă

Cea mai mare dorinţă din viaţa mea era să alerg pe un astfel de teren. Şi da, am făcut asta. Am primit ceea ce am meritat. El (n.r. stewardul) şi-a făcut treaba. Atacul lui a fost, sincer, unul ok. A părut mai rău decât a fost.

Ar fi putut să mă apuce şi aş fi căzut. A fost o experienţă suprarealistă. Era adrenalina mulţimii şi, auzind acel mare vuiet, m-am gândit imediat că trebuie să îmi dau bluza joc. Nu pot să cred cât departe am ajuns, totul s-a întâmplat atât de repede. Eu obişnuiam să joc rugby cu cei trei fraţi, aşa că nu a fost o problemă pentru mine faptul că mi s-a făcut un placaj„, a dezvăluit Javon Johanson pentru 7news.com.au.

Gold Coast Titans a pierdut meciul, scor 20-26. Se fac verificări despre problemele de securitate din timpul partidei şi despre incidentul care s-ar fi putut lăsa cu urmări.

Reclamă 4 / 0/3

Vitali Mykolenko, luat total prin surprindere de un steward

Vitali Mykolenko (22 de ani), fundașul ucrainean de la Everton, a primit o scrisoare emoționantă din partea unui steward. În plus, tânărul jucător a primit și o sumă de bani de la bărbatul respectiv, pentru a-și ajuta poporul atacat de Rusia, la ordinul lui Vladimir Putin.

După meci, fundașul ucrainean a împărtășit cu fanii săi scrisoarea minunată pe care a primit-o din partea unui steward de pe stadion.

Pe lângă cuvintele frumoase, bărbatul respectiv, pe nume Tommy, i-a oferit și 20 de lire lui Mykolenko. Steward-ul a atașat suma pentru ca fotbalistul lui Everton să o doneze către poporul ucrainean, care suferă teribil din cauza războiului declanșat de Rusia, la comanda lui Vladimir Putin.

„Slavă Ucrainei! Te rog, donează această sumă pentru a ajuta un compatriot din Ucraina. Tommy.”, a scris steward-ul, în scrisoare către Mykolenko.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și