Închide meniul

Vitali Mykolenko, luat total prin surprindere! Ucraineanul a primit o donație pentru poporul său din partea unui steward, după meciul cu Manchester United: „Nu am avut cuvinte!” Câți bani erau în plic

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 aprilie 2022, 9:10

Vitali Mykolenko, luat total prin surprindere! Ucraineanul a primit o donație pentru poporul său din partea unui steward, după meciul cu Manchester United: „Nu am avut cuvinte! Câți bani erau în plic

Vitali Mykolenko a primit o scrisoare superbă și o donație din partea unui steward

Profimedia

Vitali Mykolenko (22 de ani), fundașul ucrainean de la Everton, a primit o scrisoare emoționantă din partea unui steward. În plus, tânărul jucător a primit și o sumă de bani de la bărbatul respectiv, pentru a-și ajuta poporul atacat de Rusia, la ordinul lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Mykolenko a fost integralist în duelul dintre Everton și Manchester United, scor 1-0, din Premier League.

Vitali Mykolenko a primit o scrisoare superbă și o donație din partea unui steward, după Everton – Manchester United 1-0

După meci, fundașul ucrainean a împărtășit cu fanii săi scrisoarea minunată pe care a primit-o din partea unui steward de pe stadion.

Pe lângă cuvintele frumoase, bărbatul respectiv, pe nume Tommy, i-a oferit și 20 de lire lui Mykolenko. Steward-ul a atașat suma pentru ca fotbalistul lui Everton să o doneze către poporul ucrainean, care suferă teribil din cauza războiului declanșat de Rusia, la comanda lui Vladimir Putin.

„Slavă Ucrainei! Te rog, donează această sumă pentru a ajuta un compatriot din Ucraina. Tommy.”, a scris steward-ul, în scrisoare către Mykolenko.

Reclamă

Jucătorul de 22 de ani a fost complet impresionat de gestul bărbatului.

„Astăzi, după meci, am primit o scrisoare din partea steward-ului Tommy, care mi-a ajuns direct la suflet. Nu am avut cuvinte când am deschis-o. Sper că Tommy nu se va supăra pentru această postare.

Vreau să îi mulțumesc încă o dată acestui om cu inimă mare care încearcă să ajute țara mea. Le mulțumesc tuturor oamenilor cărora le pasă. Glorie Ucrainei!”, a scris Vitali Mykolenko, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Mykolenko l-a făcut praf pe Artem Dzyuba, după ce Rusia a atacat Ucraina

Vitali Mykolenko s-a mai aflat în centrul atenției și la începutul invaziei Rusiei. Atunci, fundașul lui Everton l-a făcut praf în mediul online pe Artem Dzyuba, căpitanul naționalei Rusiei, pentru că nu oferise nicio reacție.

Fundașul ucrainean a avut un mesaj tulburător îndreptat către Dzyuba, pe contul de Instagram:

„În timp ce tu, nenorocitule, rămâi tăcut alături de ceilalți colegi din echipa națională, civili sunt omorâți în Ucraina. Vei fi închis în temniță pentru restul vieții și, cel mai important, pentru restul vieții copiilor tăi. Și pentru asta mă bucur”, a scris Vitaliy Mykolenko, pe contul de Instagram.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și