Închide meniul

Un fost jucător de la Real Madrid, în stare critică după un accident horror de circulație! Primele informații despre starea victimei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 20:56

Un fost jucător de la Real Madrid, în stare critică după un accident horror de circulație! Primele informații despre starea victimei

Freddy Rincon, implicat într-un accident horror

Twitter Caracol Radio Cali

Clipe teribile pentru Freddy Rincon (55 de ani), fost jucător la Real Madrid. Columbianul a fost implicat într-un accident horror de circulație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primele ore ale dimineții de luni, 11 aprilie, a avut loc un accident de circulație grav între un autovehicul și un autobuz, în orașul Santiago de Cali. Patru persoane se deplasau în autovehicul, inclusiv fostul fotbalist Freddy Rincon, scrie as.com.

Freddy Rincon, în stare critică după un accident horror

Victimele au fost transportate de urgență la spital. Clinica unde este tratat Rincon a publicat un comunicat în care confirmă că fostul jucător a fost operat: „După evaluările efectuate, echipa de specialiști care se ocupă de pacient a luat decizia de a efectua o intervenție chirurgicală.”

Freddy Rincón a suferit un traumatism cranian sever. Fostul fotbalist e în stare critică și urmează să fie indus la secția de terapie intensivă. „Toată îngrijirea corespunzătoare va fi aplicată și întreaga noastră echipă de specialiști va pune la dispoziție tot ce este necesar. Situația este critică”, a declarat Laureano Quintero, șeful medical al unității medicale.

Reclamă

Rincon, legendă a fotbalului columbian

Freddy Rincon a jucat în Columbia pentru Independiente Santa Fe și America de Cali. În Europa a evoluat la Napoli și Real Madrid. Când s-a întors în America de Sud a jucat pentru cluburi importante din Brazilia: Palmeiras, Corinthians, Santos și Cruzeiro, câștigând titluri locale cu Verdao și Timao, inclusiv Cupa Mondială a Cluburilor din 2000.

El a marcat unul dintre cele mai importante goluri din istoria Naționalei Columbiei, împotriva Germaniei, la Campionatul Mondial din Italia 1990, într-un meci încheiat 1-1. Acea remiză a consființit prima calificare din istorie a Columbiei în optimile de finală ale unei Cupe Mondiale. A mai evoluat la Mondialul din 1994 și la ediția din 1998, când de fiecare dată s-a duelat cu România. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și