Închide meniul

VIDEO | Oscar Cordoba îl visează şi acum pe Gică Hagi. "Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras". "Torpila" Regelui din meciul cu Columbia rămâne unică

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2020, 12:50

VIDEO | Oscar Cordoba îl visează şi acum pe Gică Hagi. "Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras". "Torpila" Regelui din meciul cu Columbia rămâne unică

Guliver/gettyimages

Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994

Cordoba dă vina şi pe faptul că sud-americanii nu au fost informaţi despre valoarea tricolorilor. Totuşi, acesta laudă felul incredibil în care "Regele" a lovit mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oscar Cordoba: "Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras"

"Am avut multe aşteptări de la acel meci cu România, dar prea puţine informaţii despre adversari. Un jurnalist m-a întrebat dacă ştiam cine este Hagi. Mi-au dat un carnet cu informaţii despre români. Ştiam că loveşte mingea puternic, dar nu şi felul în care o loveşte. 

Am văzut un videoclip, prost înregistrat, lovea mingea de pretutindeni. Când a trimis acel şut, mingea s-a înălţat, apoi a coborât. Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras", a spus fostul portar, pentru El Intransigente.

În Statele Unite, Generaţia de Aur a obţinut cea mai mare peformanţă a României la un Mondial. A ajuns în faza sferturilor de finală, unde a pierdut dramatic, la penalty-uri, în faţa Suediei. 

Gică Hagi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai turneului. El a marcat trei goluri, câte unul cu Columbia (3-1), Elveţia (1-4) şi Argentina (3-2).

Reclamă

Intră aici pentru a vedea golul uriaş încris de Hagi contra Columbiei!

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și