Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă ar putea juca şi la 37 de ani în Liga 1. „Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România, sincer”

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2022, 13:48 / Actualizat: 12 aprilie 2022, 15:02

Reclamă
Bănel Nicoliţă ar putea juca şi la 37 de ani în Liga 1. „Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România, sincer

Bănel Nicoliţă, pe vremea când juca la Steaua

Profimedia Images

Bănel Nicoliţă susţine că anumiţi jucători din generaţia lui ar putea evolua şi acum în Liga 1. Ajuns la 37 de ani, Bănel susţine că are nevoie de trei luni de antrenament pentru a fi titular într-o echipă de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România, sincer! Şi sunt mulţi foşti colegi de-ai mei care pot să joace la Liga 1. Nu vreau să vorbesc urât, eu spun ce pot eu şi cei din generaţia mea.

Bănel Nicoliţă: „Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer în Liga 1”

Acum, da (n.r. – dacă îl depăşeşte cineva la capitolul viteză)! Dar pot să vin din urmă cu o viteză atât de mare încât nici nu îţi dai seama. Dacă mă pregătesc trei luni de zile, dar să mă pregătesc…”, a spus Nicoliţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Bănel Nicoliţă a câştigat două titluri în Liga 1, 2004-2005 şi 2005-2006, o Cupă şi o Supercupă a României. Cea mai mare cotă de piaţă a lui Bănel a fost de 3 milioane de euro.

Cea mai mare primă încasată de Nicoliță

Cea mai mare primă încasată de Bănel Nicoliță a fost de 120.000 de euro, de la Gigi Becali, după ce Steaua a ajuns în grupele Champions League. Nicoliță a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători de la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Fostul internațional a dezvăluit, într-un interviu pentru AntenaSport, care este cea mai mare sumă de bani pe care a ținut-o în mână, vreodată. Este vorba de 300.000 de euro.

”300.000 de euro este cea mai mare sumă pe care am ținut-o în mână. Eu nu am stat cu banii în casă. Erau bani care s-au strâns și i-am scos de la bancomat să iau ceva. Cea mai mare primă a fost cea de calificare în Champions League, de 120.000 de euro, de la domnul Becali”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, într-un interviu pentru AntenaSport.

Bănel Nicoliță a rămas fără ceasul făcut cadou de Gigi Becali. Acesta i-a fost furat după ce casa unde locuia în Franța i-a fost spartă de patru ori, după cum a dezvăluit fostul internațional la AS.ro

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și