Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă ar putea juca şi la 37 de ani în Liga 1. „Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România, sincer”

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2022, 13:48 / Actualizat: 12 aprilie 2022, 15:02

Bănel Nicoliţă ar putea juca şi la 37 de ani în Liga 1. „Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România, sincer

Bănel Nicoliţă, pe vremea când juca la Steaua

Profimedia Images

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România, sincer! Şi sunt mulţi foşti colegi de-ai mei care pot să joace la Liga 1. Nu vreau să vorbesc urât, eu spun ce pot eu şi cei din generaţia mea.

Bănel Nicoliţă: „Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer în Liga 1”

Acum, da (n.r. – dacă îl depăşeşte cineva la capitolul viteză)! Dar pot să vin din urmă cu o viteză atât de mare încât nici nu îţi dai seama. Dacă mă pregătesc trei luni de zile, dar să mă pregătesc…”, a spus Nicoliţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Bănel Nicoliţă a câştigat două titluri în Liga 1, 2004-2005 şi 2005-2006, o Cupă şi o Supercupă a României. Cea mai mare cotă de piaţă a lui Bănel a fost de 3 milioane de euro.

Cea mai mare primă încasată de Nicoliță

Cea mai mare primă încasată de Bănel Nicoliță a fost de 120.000 de euro, de la Gigi Becali, după ce Steaua a ajuns în grupele Champions League. Nicoliță a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători de la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Fostul internațional a dezvăluit, într-un interviu pentru AntenaSport, care este cea mai mare sumă de bani pe care a ținut-o în mână, vreodată. Este vorba de 300.000 de euro.

”300.000 de euro este cea mai mare sumă pe care am ținut-o în mână. Eu nu am stat cu banii în casă. Erau bani care s-au strâns și i-am scos de la bancomat să iau ceva. Cea mai mare primă a fost cea de calificare în Champions League, de 120.000 de euro, de la domnul Becali”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, într-un interviu pentru AntenaSport.

Bănel Nicoliță a rămas fără ceasul făcut cadou de Gigi Becali. Acesta i-a fost furat după ce casa unde locuia în Franța i-a fost spartă de patru ori, după cum a dezvăluit fostul internațional la AS.ro

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Imagini de la antrenamentele echipei naționale, din cantonamentul de la Mogoșoaia
Echipa naţională • 17 mart., 20:25
FOTO
Imagini de la antrenamentele echipei naționale, din cantonamentul de la Mogoșoaia. Cum se pregătesc „tricolorii”
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”
Ianis Hagi și Denis Alibec, apariții spectaculoase la cantonamentul echipei naționale!
Echipa naţională • 17 mart., 18:11
FOTO
Ianis Hagi și Denis Alibec, apariții spectaculoase la cantonamentul echipei naționale! Parada modei de mii de euro la Mogoșoaia