Închide meniul

Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România!” Imaginile surprinse în sala de forţă, care îl vor încânta pe Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2022, 18:05

Reclamă
Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România! Imaginile surprinse în sala de forţă, care îl vor încânta pe Gigi Becali

Florinel Coman, schimbat la pauză în Dunajska Streda - FCSB

Florinel Coman, în Conference League / Hepta

Florinel Coman trage tare la sala de forţă, după ce a fost criticat de Gigi Becali în ultima perioad. Florinel Coman a devenit rezerve de lux după ultimele evoluţii care l-au nemulţumit pe patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman încearcă să revină la forma pe care o avea înainte de ultima accidentare. Şi de aceea, Coman „rupe sala de forţă” pentru a-i reintra în graţii lui Gigi Becali. Iar imaginile au apărut pe reţelele de socializare.

Florinel Coman trage tare la sala de forţă

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Dan Curtifan (@dan.curtifan)

Gigi Becali, dezamăgit pe Florinel Coman

Deși susține că nu este supărat pe Keșeru, Becali a lăsat de înțeles că acesta nu va mai juca la FCSB. Patronul vicecampioanei este dezamăgit de Florinel Coman, fostul său favorit.

Florinel, la fel! El atâta poate. El o să joace când o să poată. Și el, și Keșeru. O să joace când o să poată. Keșeru… când o să poată, o să joace, când o să poată… pe la altă echipă”, a spus Becali, râzând, la AntenaSport.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat, în trecut, două oferte concrete pentru Florinel Coman. Una de la Sporting, iar alta de la o echipă din MLS. Finanțatorul FCSB a plătit 3.000.000 de euro pentru a-l aduce de la Hagi și regretă acum că nu l-a vândut când a avut ocazia. Trebuie spus că Florinel Coman a suferit o accidentare care l-a ținut mai mult timp departe de gazon.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman. Jucătorul de la FCSB a fost cotat, în trecut, la 6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și