Închide meniul

Gigi Becali are cu ce se mândri! Cota lui Octavian Popescu a „explodat” după eurogolurile de la FCSB. Florin Tănase, cel mai scump fotbalist din România! Top 5 jucători din Liga 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 19:21

Gigi Becali are cu ce se mândri! Cota lui Octavian Popescu a „explodat după eurogolurile de la FCSB. Florin Tănase, cel mai scump fotbalist din România! Top 5 jucători din Liga 1

FCSB se luptă la titlu cu CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali are motive de bucurie. Cotele jucătorilor din Liga 1 au fost actualizate de site-ul de specialitate transfermarkt.com, iar patronul FCSB a primit veşti excelente. Cota lui Octavian Popescu a „explodat” după eurogolurile din Liga 1, iar căpitanul Florin Tănase este cel mai scump fotbalist din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali speră să dea lovitura cu Octavian Popescu. Patronul FCSB aşteaptă nu mai puţin de 50 de milioane de euro pentru „perla” sa, care a ajuns, în premieră, în top 5 ai celor mai valoroşi jucători din Liga 1.

Cota lui Octavian Popescu a „explodat”, iar Florin Tănase este cel mai scump fotbalist din Liga 1

Cotele jucătorilor din Liga 1 au fost actualizate ieri, 29 martie, de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Octavian Popescu a fost marele „câştigător”, după eurogolurile din Liga 1: de la 1.9 milioane de euro, valoarea sa a ajuns la 3 milioane de euro.

Florin Tănase rămâne cel mai valoros jucător din România, cu o cotă de 5.5 milioane de euro. Valoarea sa nu a suferit nicio modificare. Darius Olaru, titularizat recent de Edi Iordănescu la echipa naţională, ocupă poziţia secundă, cu 4 milioane de euro. Nici valoarea sa nu a fost schimbată.

Andrei Burcă, fundaşul campioanei CFR Cluj, completează podiumul, cu o cotă de piaţă de 3.7 milioane de euro, cu 200.000 de euro mai mult faţă de ultima actualizare. Florinel Coman se află pe locul 4. Valoarea sa a avut de suferit din cauza prestaţiilor modeste, astfel că „Mbappe de România” a ajuns la 3.5 milioane de euro, de la 4.

Reclamă

Top 5 jucători din Liga 1:

1. Florin Tănase – 5.5 milioane de euro
2. Darius Olaru – 4 milioane de euro
3. Andrei Burcă – 3.7 milioane de euro
4. Florinel Coman – 3.5 milioane de euro
5. Octavian Popescu – 3 milioane de euro

Constantin Budescu, impresionat de Octavian Popescu

Constantin Budescu este impresionat de Octavian Popescu, „perla” FCSB pe care Gigi Becali aşteaptă 50 de milioane de euro. Mijlocaşul a dezvăluit ce staf preţios i-a dat tânărului fotbalist în perioada în care au fost colegi la gruparea roş-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

„Este foarte bun, am mai spus asta. Eu l-am văzut și la antrenamente și este un copil foarte bun. Chiar am vorbit cu el când eram acolo și i-am spus să-și vadă de treaba lui, să lase toate lucrurile din afară să treacă și să se concentreze doar la fotbal. În ultima perioadă a avut rezultate foarte bune, a marcat câteva goluri frumoase și a primit această convocare meritată.

A și debutat la echipa națională, eu zic că o să fie din ce în ce mai bine pentru el dacă o să o țină așa. Are o tehnică destul de bună și o biomecanică a lovirii mingii foarte bună. Are și viteză bună, o tehnică în regim de viteză care este din ce în ce mai rară pe la noi și asta se vede și în evoluția lui”, a spus Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și