Închide meniul

Viitorul lui Robert Lewandowski a fost decis! Anunţul făcut de Oliver Kahn chiar înainte de Bayern – Villarreal. Ce se întâmplă cu propunerea primită de polonez de la Barcelona

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2022, 23:01

Reclamă
Viitorul lui Robert Lewandowski a fost decis! Anunţul făcut de Oliver Kahn chiar înainte de Bayern – Villarreal. Ce se întâmplă cu propunerea primită de polonez de la Barcelona

Robert Lewandowski ar putea rămâne la Bayern

Profimedia

Robert Lewandowski face un nou sezon grozav şi au apărut tot mai multe informaţii că starul polonez va pleca, în vară, de la Bayern Munchen. Atacantul de 33 de ani ar fi primit o propunere uriaşă de la Barcelona, iar conducătorii clubului din Bundesliga au avut o primă reacţie oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oliver Kahn, directorul executiv al bavarezilor, a răbufnit şi i-a asigurat pe fani că nu se pune problema să îşi piardă golgheterul. Fostul mare portar nici nu vrea să audă că Lewandowski ar putea ajunge să îmbrace tricoul grupării de pe Camp Nou.

Robert Lewandowski, în negocieri pentru a rămâne la Bayern

Lewandowski are cifre fabuloase în campionatul Germaniei. În actuala stagiune a înscris 32 de goluri în 29 de apariţii. Poate spera că îţi va egala performanţa reuşită anul trecut, când a marcat de 41 de ori!

Aparent, este o competiție: cine spune cea mai mare știre fără sens despre Robert Lewandowski. Nu suntem nebuni să discutăm despre plecarea unui jucător care marchează între 30 și 40 de goluri, pentru noi, în fiecare sezon.

Încă mai avem un contract cu Robert care se întinde pe un sezon. Discuțiile cu el au început în urmă cu mult timp. De îndată ce vom avea ceva de transmis, o vom face. Robert știe ce are la Bayern, iar noi știm ceea ce primim de la el. Acum doar vom aștepta și vom vedea ce se va întâmpla„, a declarat Oliver Kahn pentru Amazon Prime, citat de kicker.de.

Reclamă

Lewandowski este şi golgheterul la zi din UEFA Champions League. Înaintea disputei Bayern – Villarreal, polonezul avea 12 goluri.

Ce ofertă i-ar fi făcut Barcelona lui Lewandowski

Cu o zi în urmă s-a aflat că Robert Lewandowski ar urma să fie noul jucător al celor de la Barcelona. Starul polonez i-ar fi informat deja pe șefii de la Bayern Munchen cu privire la viitorul său.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu șefii Barcelonei și a informat clubul Bayern despre acest lucru!”, notează TVPSport.

Sursa citată notează că Lewandowski l-a anunțat personal pe directorul lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, că va juca la Barcelona. Conform presei din Polonia, superstarul de 33 de ani s-ar înțeles cu clubul blaugrana asupra unui contract de trei sezoane.

Lewandowski ar putea ajunge la Barcelona în 2023, când îi expiră contractul cu Bayern Munchen, gratis, sau încă de la sfârșitul actualului sezon. Ca să-l aducă în Spania pe jucătorul care a terminat pe locul 2 la Balonul de Aur 2021, Barcelona trebuie să-i achite lui Bayern o sumă de transfer.

Sky Germany a transmis că Barcelona este dispusă să îi achite lui Lewandowski un salariu cuprins între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și