Închide meniul

Viitorul lui Robert Lewandowski a fost decis! Anunţul făcut de Oliver Kahn chiar înainte de Bayern – Villarreal. Ce se întâmplă cu propunerea primită de polonez de la Barcelona

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2022, 23:01

Viitorul lui Robert Lewandowski a fost decis! Anunţul făcut de Oliver Kahn chiar înainte de Bayern – Villarreal. Ce se întâmplă cu propunerea primită de polonez de la Barcelona

Robert Lewandowski ar putea rămâne la Bayern

Profimedia

Robert Lewandowski face un nou sezon grozav şi au apărut tot mai multe informaţii că starul polonez va pleca, în vară, de la Bayern Munchen. Atacantul de 33 de ani ar fi primit o propunere uriaşă de la Barcelona, iar conducătorii clubului din Bundesliga au avut o primă reacţie oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oliver Kahn, directorul executiv al bavarezilor, a răbufnit şi i-a asigurat pe fani că nu se pune problema să îşi piardă golgheterul. Fostul mare portar nici nu vrea să audă că Lewandowski ar putea ajunge să îmbrace tricoul grupării de pe Camp Nou.

Robert Lewandowski, în negocieri pentru a rămâne la Bayern

Lewandowski are cifre fabuloase în campionatul Germaniei. În actuala stagiune a înscris 32 de goluri în 29 de apariţii. Poate spera că îţi va egala performanţa reuşită anul trecut, când a marcat de 41 de ori!

Aparent, este o competiție: cine spune cea mai mare știre fără sens despre Robert Lewandowski. Nu suntem nebuni să discutăm despre plecarea unui jucător care marchează între 30 și 40 de goluri, pentru noi, în fiecare sezon.

Încă mai avem un contract cu Robert care se întinde pe un sezon. Discuțiile cu el au început în urmă cu mult timp. De îndată ce vom avea ceva de transmis, o vom face. Robert știe ce are la Bayern, iar noi știm ceea ce primim de la el. Acum doar vom aștepta și vom vedea ce se va întâmpla„, a declarat Oliver Kahn pentru Amazon Prime, citat de kicker.de.

Reclamă

Lewandowski este şi golgheterul la zi din UEFA Champions League. Înaintea disputei Bayern – Villarreal, polonezul avea 12 goluri.

Ce ofertă i-ar fi făcut Barcelona lui Lewandowski

Cu o zi în urmă s-a aflat că Robert Lewandowski ar urma să fie noul jucător al celor de la Barcelona. Starul polonez i-ar fi informat deja pe șefii de la Bayern Munchen cu privire la viitorul său.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu șefii Barcelonei și a informat clubul Bayern despre acest lucru!”, notează TVPSport.

Sursa citată notează că Lewandowski l-a anunțat personal pe directorul lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, că va juca la Barcelona. Conform presei din Polonia, superstarul de 33 de ani s-ar înțeles cu clubul blaugrana asupra unui contract de trei sezoane.

Lewandowski ar putea ajunge la Barcelona în 2023, când îi expiră contractul cu Bayern Munchen, gratis, sau încă de la sfârșitul actualului sezon. Ca să-l aducă în Spania pe jucătorul care a terminat pe locul 2 la Balonul de Aur 2021, Barcelona trebuie să-i achite lui Bayern o sumă de transfer.

Sky Germany a transmis că Barcelona este dispusă să îi achite lui Lewandowski un salariu cuprins între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și