Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu. A râs de membrii Adunării Generale a FRF: „Nu le e ruşine celor care au fost acolo? Ce, suntem maimuţoii tăi?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2022, 13:18

Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu. A râs de membrii Adunării Generale a FRF: „Nu le e ruşine celor care au fost acolo? Ce, suntem maimuţoii tăi?

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB i-a criticat şi pe cei din Adunarea Generală a Federaţiei de Fotbal. 266 de membri au fost prezenţi pe Arena Naţională, din cei 278 afiliaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Alea sunt lucruri care sunt ruşinoase pentru fotbalul românesc şi pentru România. Să fie sănătoşi. Ei nu înţeleg că a învinge în viaţă nu înseamnă a învinge cu viclenie. Te vede lumea cu minciuni. Aia e biruinţă mincinoasă, te vede poporul. Nu le e ruşine celor care au fost acolo, celor 200 (n.r. – 266) de inşi.

Gigi Becali: Nu mă afectează cu nimic pe mine alegerile FRF

Ce mai caută acolo? Să zică unul de acolo „schimbă statutul, să mai poată candida şi altcineva. Ce, suntem maimuţoii tăi?”. Treaba lor, să facă. Nu mă afectează cu nimic pe mine”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Gigi Becali a dezvăluit chiar în ziua alegerilor că i-a propus lui Valeriu Argăseală să participe şi el la scrutinul de la FRF.

”L-am sunat pe Argăseală pe la 12, i-am zis: <<Știi de ce te-am sunat? Să te duci să candidezi la președinție!>>. Nu mi-a venit mie ideea, l-am văzut pe Ilie Dumitrescu mâhnit, cu Generația de Aur, că nu se poate, că nu îndeplinesc condițiile, cum să faci așa ceva, asta e de Putin ce face Burleanu.

Reclamă

Unde ne trezim, mă? Mă deranjează mentalitatea, asta e mentalitate putinistă, nu ai voie să faci așa ceva, asta se întâmplă la noi. Cu alte cuvinte, zice: <<Băi proștilor, noi suntem băieți deștepți care facem ce vrem>>.

Măcar să aibă pe cine ciurui. Ca măcar să arătăm un principiu, ne sacrificăm ca să scoatem la iveală un principiu. Cum, un fotbalist de marcă al României nu are voie să candideze? Unde scrie așa ceva, mă? Aia trebuie scoasă și la următoarele alegeri generale trebuie pusă pe ordinea de zi și scoasă”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Răzvan Burleanu, reales ca preşedinte al FRF

Răzvan Burleanu, singurul candidat, a fost reales, marţi, în unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru un nou mandat de patru ani.

Reclamă 4 / 0/3

„FRF are nevoie în continuare de fiecare dintre noi. Speranţa este că putem împreună să împingem România la cel mai bun nivel al său. Misiunea noastră este să facem fotbalul mai bun”, a declarat Burleanu, după ce a fost reales.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și