Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu. A râs de membrii Adunării Generale a FRF: „Nu le e ruşine celor care au fost acolo? Ce, suntem maimuţoii tăi?”

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2022, 13:18

Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu. A râs de membrii Adunării Generale a FRF: „Nu le e ruşine celor care au fost acolo? Ce, suntem maimuţoii tăi?

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu
  • Burleanu a rămas preşedintele FRF

Gigi Becali l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB i-a criticat şi pe cei din Adunarea Generală a Federaţiei de Fotbal. 266 de membri au fost prezenţi pe Arena Naţională, din cei 278 afiliaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Alea sunt lucruri care sunt ruşinoase pentru fotbalul românesc şi pentru România. Să fie sănătoşi. Ei nu înţeleg că a învinge în viaţă nu înseamnă a învinge cu viclenie. Te vede lumea cu minciuni. Aia e biruinţă mincinoasă, te vede poporul. Nu le e ruşine celor care au fost acolo, celor 200 (n.r. – 266) de inşi.

Gigi Becali: Nu mă afectează cu nimic pe mine alegerile FRF

Ce mai caută acolo? Să zică unul de acolo „schimbă statutul, să mai poată candida şi altcineva. Ce, suntem maimuţoii tăi?”. Treaba lor, să facă. Nu mă afectează cu nimic pe mine”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit chiar în ziua alegerilor că i-a propus lui Valeriu Argăseală să participe şi el la scrutinul de la FRF.

”L-am sunat pe Argăseală pe la 12, i-am zis: <<Știi de ce te-am sunat? Să te duci să candidezi la președinție!>>. Nu mi-a venit mie ideea, l-am văzut pe Ilie Dumitrescu mâhnit, cu Generația de Aur, că nu se poate, că nu îndeplinesc condițiile, cum să faci așa ceva, asta e de Putin ce face Burleanu.

Reclamă

Unde ne trezim, mă? Mă deranjează mentalitatea, asta e mentalitate putinistă, nu ai voie să faci așa ceva, asta se întâmplă la noi. Cu alte cuvinte, zice: <<Băi proștilor, noi suntem băieți deștepți care facem ce vrem>>.

Măcar să aibă pe cine ciurui. Ca măcar să arătăm un principiu, ne sacrificăm ca să scoatem la iveală un principiu. Cum, un fotbalist de marcă al României nu are voie să candideze? Unde scrie așa ceva, mă? Aia trebuie scoasă și la următoarele alegeri generale trebuie pusă pe ordinea de zi și scoasă”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Răzvan Burleanu, reales ca preşedinte al FRF

Răzvan Burleanu, singurul candidat, a fost reales, marţi, în unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru un nou mandat de patru ani.

Reclamă 4 / 0/3

„FRF are nevoie în continuare de fiecare dintre noi. Speranţa este că putem împreună să împingem România la cel mai bun nivel al său. Misiunea noastră este să facem fotbalul mai bun”, a declarat Burleanu, după ce a fost reales.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 FotoBernadette Szocs, mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024: „A fost visul meu!” 17:42 Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Exită o portiţă. Am început demersurile” 17:18 Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii” 17:09 VIDEOComentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!” 17:00 Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei 16:50 Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!” 16:32 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 martie 16:27 Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!” 16:24 Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat” 16:02 Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!