Închide meniul

Rio Ferdinand a răbufnit după ce a văzut incidentele de la Atletico Madrid – Manchester City: „Un comportament dezgustător. Să le fie ruşine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2022, 9:01

Reclamă
Rio Ferdinand a răbufnit după ce a văzut incidentele de la Atletico Madrid – Manchester City: „Un comportament dezgustător. Să le fie ruşine!

Incidente la meciul Atletico Madrid - Manchester City, din UEFA Champions League

Profimediaimages

A fost haos total la finalul meciului Atletico Madrid – Manchester City, scor 0-0, din manşa retur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Jucătorii lui Diego Simeone şi-au pierdut cumpătul pe finalul partidei şi s-a lăsat cu incidente atât pe teren, cât şi în drumul spre vestiare. Felipe a fost eliminat, iar Sime Vrsaljko a avut o reacţie uluitoare după ce a părăsit gazonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe imagini s-a putut vedea cum Vrsajlko îl scuipă pe Kyle Walker și este ţinut cu greu de forţele de ordine să nu îl lovească pe fundașul de la City. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca lucrurile să nu degenereze. Legenda lui Manchester United, Rio Ferdinand, a comentat scandalul uriaş şi i-a făcut praf pe madrileni.

Rio Ferdinand a dat de pământ cu jucătorii lui Atletico Madrid: „Să le fie ruşine”

Prezent în studioul unei emisiuni TV, fostul fundaş al naţionalei Angliei a răbufnit la adresa fotbaliştilor antrenaţi de Simeone.

Jucătorii lui Atletico au avut un comportament dezgustător, ar trebui să le fie ruşine cu gesturile pe care le-au făcut!

Trebuie să spunem totuşi, dacă ţinem cont doar de fotbalul practicat, că Atletico merită felicitări. A făcut-o pe Manchester City să joace într-un mod pe care nu l-am văzut de mult timp, a scos-o din ritm. Totuşi, unele din lucrurile care s-au întâmplat pe final nu ar trebui să fie văzute pe un teren de fotbal.

Reclamă

Ceea ce am văzut pe tunel este o pantomimă. Savic s-a comportat prosteşte. M-a enervat când a dat cu piciorul. E grozav că jucătorii de la City nu au reacţionat la acea nebunie. Pe tunel ai impresia că nimeni nu te vede. City a dat dovadă de seriozitate şi determinare„, a declarat Rio Ferdinand, potrivit dailymail.co.uk.

Manchester City a dat dovadă de calm şi clasă. A fost o ruşine ceea ce a făcut Atletico pe final. Jucaţi doar un fotbal plăcut! Ceea ce s-a întâmplat a fost o prostie. Să îi dăm credit lui City, a fost mult mai rezistentă. A fost un joc foarte, foarte dificil„, a completat şi Owen Hargreaves.

Reclamă 4 / 0/3

Stefan Savic, reacţie scandaloasă: l-a tras de păr pe Jack Grealish

Haosul a început în minutul 89, când Felipe a fost eliminat direct din cauza unui gest golănesc asupra lui Phil Foden. Brazilianul a intrat printr-o alunecare, dar apoi l-a lovit intenționat peste picioare pe mijlocaşul englez.

Nervii jucătorilor au cedat după ce Stefan Savic s-a repezit să îl scoată de pe teren pe Foden pentru a se relua jocul. Situaţia s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe. Savic a fost din nou protagonistul unui moment scandalos: l-a tras de păr pe Jack Grealish, care a intervenit în scandal pentru a calma spiritele. De remarcat este că fundaşul lui Atletico Madrid nu a comis niciun fault în cele două meciuri cu Manchester City, potrivit statisticienilor de la Opta.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și