Închide meniul

Rio Ferdinand a răbufnit după ce a văzut incidentele de la Atletico Madrid – Manchester City: „Un comportament dezgustător. Să le fie ruşine!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2022, 9:01

Rio Ferdinand a răbufnit după ce a văzut incidentele de la Atletico Madrid – Manchester City: „Un comportament dezgustător. Să le fie ruşine!

Incidente la meciul Atletico Madrid - Manchester City, din UEFA Champions League

Profimediaimages

A fost haos total la finalul meciului Atletico Madrid – Manchester City, scor 0-0, din manşa retur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Jucătorii lui Diego Simeone şi-au pierdut cumpătul pe finalul partidei şi s-a lăsat cu incidente atât pe teren, cât şi în drumul spre vestiare. Felipe a fost eliminat, iar Sime Vrsaljko a avut o reacţie uluitoare după ce a părăsit gazonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe imagini s-a putut vedea cum Vrsajlko îl scuipă pe Kyle Walker și este ţinut cu greu de forţele de ordine să nu îl lovească pe fundașul de la City. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca lucrurile să nu degenereze. Legenda lui Manchester United, Rio Ferdinand, a comentat scandalul uriaş şi i-a făcut praf pe madrileni.

Rio Ferdinand a dat de pământ cu jucătorii lui Atletico Madrid: „Să le fie ruşine”

Prezent în studioul unei emisiuni TV, fostul fundaş al naţionalei Angliei a răbufnit la adresa fotbaliştilor antrenaţi de Simeone.

Jucătorii lui Atletico au avut un comportament dezgustător, ar trebui să le fie ruşine cu gesturile pe care le-au făcut!

Trebuie să spunem totuşi, dacă ţinem cont doar de fotbalul practicat, că Atletico merită felicitări. A făcut-o pe Manchester City să joace într-un mod pe care nu l-am văzut de mult timp, a scos-o din ritm. Totuşi, unele din lucrurile care s-au întâmplat pe final nu ar trebui să fie văzute pe un teren de fotbal.

Reclamă

Ceea ce am văzut pe tunel este o pantomimă. Savic s-a comportat prosteşte. M-a enervat când a dat cu piciorul. E grozav că jucătorii de la City nu au reacţionat la acea nebunie. Pe tunel ai impresia că nimeni nu te vede. City a dat dovadă de seriozitate şi determinare„, a declarat Rio Ferdinand, potrivit dailymail.co.uk.

Manchester City a dat dovadă de calm şi clasă. A fost o ruşine ceea ce a făcut Atletico pe final. Jucaţi doar un fotbal plăcut! Ceea ce s-a întâmplat a fost o prostie. Să îi dăm credit lui City, a fost mult mai rezistentă. A fost un joc foarte, foarte dificil„, a completat şi Owen Hargreaves.

Reclamă 4 / 0/3

Stefan Savic, reacţie scandaloasă: l-a tras de păr pe Jack Grealish

Haosul a început în minutul 89, când Felipe a fost eliminat direct din cauza unui gest golănesc asupra lui Phil Foden. Brazilianul a intrat printr-o alunecare, dar apoi l-a lovit intenționat peste picioare pe mijlocaşul englez.

Nervii jucătorilor au cedat după ce Stefan Savic s-a repezit să îl scoată de pe teren pe Foden pentru a se relua jocul. Situaţia s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe. Savic a fost din nou protagonistul unui moment scandalos: l-a tras de păr pe Jack Grealish, care a intervenit în scandal pentru a calma spiritele. De remarcat este că fundaşul lui Atletico Madrid nu a comis niciun fault în cele două meciuri cu Manchester City, potrivit statisticienilor de la Opta.

Recomandări
  • Atletico Madrid – Manchester City 0-0
  • Rio Ferdinand i-a făcut praf pe jucătorii lui Diego Simeone

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și