Închide meniul

„Vă luați după câțiva dezaxați care acuză și fac?!” Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali, după ce amicalul cu Dinamo Kiev a picat din cauza unor declaraţii date de patronul FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 11:40

„Vă luați după câțiva dezaxați care acuză și fac?! Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali, după ce amicalul cu Dinamo Kiev a picat din cauza unor declaraţii date de patronul FCSB

Gigi Becali a dat de pământ cu Edi Iordănescu chiar de ziua lui

Gigi Becali cere demisia lui Edi Iordănescu / Profimedia

Amicalul FCSB – Dinamo Kiev a picat din cauza lui Gigi Becali, a anunţat echipa pregătită de Mircea Lucescu. Patronul FCSB a făcut declaraţii tulburătoare, care i-au enervat pe ucraineni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir i-a luat apărarea lui Gigi Becali, care a dat mai multe declaraţii controversate. Mai mult, fostul şef al Ligii a dezvăluit şi cum îi ajută Gigi Becali pe refugiaţii din Ucraina.

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali vorbește întotdeauna ce vrea”

Gigi Becali vorbește întotdeauna ce vrea. Nu e democrație? Asta e democrația. Eu nu l-aș condamna pe Becali. Practic n-a spus nimic rău. Ce Dumnezeu? Voi credeți că Becali nu ține cu Ucraina și cu dezastrul? El a primit oameni acolo, a dat mâncare, a dat de toate. Noi suntem alături de ucraineni, toată lumea a văzut.

Nu-i poate spune lui Gigi Becali că nu a vrut binele. Becali face eforturi să ajute oamenii din Ucraina. Vă luați după câțiva dezaxați care acuză și fac? E dramatic ce se întâmplă. Nu e nimeni de acord cu crimele săvărșite în Ucraina. E om nebun cine e de acord. Becali e acuzat când greșește, dar acum n-a greșit„, a spus Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Amicalul FCSB – Dinamo Kiev a picat din cauza lui Gigi Becali

Pe 20 aprilie era anunțat un meci caritabil între FCSB și Dinamo Kiev. Duelul dintre echipele lui Gigi Becali și Mircea Lucescu a fost deja amânat o dată, după ce fotbaliștii ucraineni au spus sunt nepregătiți din punct de vedere fizic și încă sunt afectați de războiul din țara natală. La scurt timp, duelul a fost amânat definitiv.

Reclamă

„Meciul caritabil dintre FCSB și Dinamo Kiev, planificat inițial, nu se va mai disputa. Conducerea lui Dinamo consideră că declarația patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov, este inadmisibil și nu consideră că este posibilă disputarea acestui meci. Acest lucru a fost transmis către FCSB o zi după anunțul respectiv.

Dinamo Kiev îi mulțumește FCSB-ului și patronului Gigi Becali pentru ajutorul în organizarea procesului de antrenament a echpei noastre în România, dar consideră că, în prezent, cea mai mare prioritate este independența țării noastre și a tuturor celor care o reprezintă din punct de vedere militar și diplomatic.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu CFR Cluj, campioana en-titre și actualul lider din campionatul României. Meciul va avea loc pe 20 aprilie, la ora 21:30″, a anunțat Dinamo Kiev, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și