Închide meniul

OFICIAL | Amicalul FCSB – Dinamo Kiev a picat din cauza lui Gigi Becali! Declaraţia tulburătoare care i-a înfuriat pe ucraineni: „Este inadmisibil!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2022, 20:02

OFICIAL | Amicalul FCSB – Dinamo Kiev a picat din cauza lui Gigi Becali! Declaraţia tulburătoare care i-a înfuriat pe ucraineni: „Este inadmisibil!

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

Amicalul FCSB – Dinamo Kiev a picat din cauza lui Gigi Becali, a anunţat echipa pregătită de Mircea Lucescu. Patronul FCSB a făcut declaraţii tulburătoare, care i-au enervat pe ucraineni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 20 aprilie era anunțat un meci caritabil între FCSB și Dinamo Kiev. Duelul dintre echipele lui Gigi Becali și Mircea Lucescu a fost deja amânat o dată, după ce fotbaliștii ucraineni au spus sunt nepregătiți din punct de vedere fizic și încă sunt afectați de războiul din țara natală. La scurt timp, duelul a fost amânat definitiv.

Amicalul FCSB – Dinamo Kiev a picat din cauza lui Gigi Becali

„Meciul caritabil dintre FCSB și Dinamo Kiev, planificat inițial, nu se va mai disputa. Conducerea lui Dinamo consideră că declarația patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov, este inadmisibil și nu consideră că este posibilă disputarea acestui meci. Acest lucru a fost transmis către FCSB o zi după anunțul respectiv.

Dinamo Kiev îi mulțumește FCSB-ului și patronului Gigi Becali pentru ajutorul în organizarea procesului de antrenament a echpei noastre în România, dar consideră că, în prezent, cea mai mare prioritate este independența țării noastre și a tuturor celor care o reprezintă din punct de vedere militar și diplomatic.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu CFR Cluj, campioana en-titre și actualul lider din campionatul României. Meciul va avea loc pe 20 aprilie, la ora 21:30″, a anunțat Dinamo Kiev, pe site-ul oficial.

Reclamă

Recent, Gigi Becali a vorbit despre Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, şi despre felul în care acesta a ajuns în funcţie. Patronul FCSB a transmis că acesta ar fi fost susținut în campania electorală de Ihor Kolomoyskyi, cel care ar fi finanțat și grupul Azov, considerat grupare neo-nazistă.

„Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelinski? Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovic. Miliardarul i-a spus: <<Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovic!>>. Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii… Când spun ei, Putin, că naziştii… naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă… Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă. Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovic”.

Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovic are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte. N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui. Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Şi cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a declarat Gigi Becali, potrivit romaniatv.net.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Mircea Lucescu, după ce amicalul FCSB – Dinamo Kiev a fost amânat

Mircea Lucescu (76 ani) a dezvăluit de ce a picat, de fapt, amicalul FCSB – Dinamo Kiev. Adversara din România a echipei lui „Il Luce” a fost schimbată, iar campioana Ucrainei va juca cu CFR Cluj.

„Acolo (n.r. în Ghencea) nu-i primeau pe ei, pe cei de la FCSB, deci nu s-a putut nici acolo. Ca să fie clar, ne-a fost imposibil să găsim un stadion mare pentru un joc cu FCSB! FCSB chiar nu are nicio vină aici, cei de acolo au fost foarte drăguți și oricum rămâne în picioare varianta unei partide cu ei, o să vedem când anume.

Da, am găsit acolo disponibilitate, cu arena CFR-ului, are o capacitate de aproape 20.000 de locuri, e OK. Sunt chiar curios câtă lume va fi aici, la Istanbul, fiindcă e Ramadan, însă e nevoie ca aceste acțiuni să aibă anvergură. Repet, e important, dincolo de speța sportivă, ca jucătorii să fie pregătiți și să joace, e vital să atragem atenția, nu cumva să intrăm într-o rutină și să acceptăm ca pe ceva normal ceea ce se petrece acum în Ucraina! Am ajuns la hotel în Istanbul și mi-au spus cei de aici că 150 de camere sunt ocupate de refugiate din Ucraina, venite cu copii. E o dramă ce se petrece, măcar copiii din Ucraina să fie salvați de acest război!”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și