Închide meniul
EXCLUSIV

CFR Cluj – FCSB | Paulo Vinicius nu va juca în derby-ul de titlu! Pierdere uriaşă pentru Toni Petrea

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 11:23

CFR Cluj – FCSB | Paulo Vinicius nu va juca în derby-ul de titlu! Pierdere uriaşă pentru Toni Petrea

Paulo Vinicius nu va juca cu CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lovitură dură pentru Toni Petrea înainte de CFR Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor nu se va putea baza pe Paulo Vinicius, liderul apărării celor de la FCSB. Fundaşul brazilian a acuzat o accidentare şi a devenit indisponibil pentru derby, anunţă sursele AS.ro. Paulo Vinicius a semnat în acest sezon cu FCSB, după ce timp de 4 ani a jucat la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paulo Vinicius a lipsit de la ultimul antrenament al celor de la FCSB şi nu va face deplasarea la Cluj, pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Paulo Vinicius a fost transferat gratis, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol la CFR Cluj. În Gruia, el a adunat 139 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi dat 3 pase de gol.

Toni Petrea, încrezător înainte de CFR Cluj – FCSB

Toni Petrea este încrezător înaintea derby-ului care o poate aduce pe FCSB la doar două puncte în spatele campioanei, chiar dacă nu se va putea baza pe Paulo Vinicius.

„O deplasare pe terenul echipei de pe primul loc. O echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Au un lot valoros, numeros, care se menține pe primul loc de ceva timp. Mergem încrezători, pentru un joc bun și vrem să câstigăm, indiferent de ce echipă întâlnim”, a spus Toni Petrea, care a vorbit şi despre viitorul său.

Reclamă

Eu am semnat contractul până la sfârşitul acestui sezon. Faptul că se fac speculaţii, nu am ce să zic. Eu mă concentrez pe finalul acesta de sezon, vreau să le câştig pe toate meciurile şi voi vedea dacă vom câştiga titlul. Iar atunci o văd ce o să fac. E prematur să spun dacă voi pleca sau nu voi pleca, eu mă concentrez pe aceste meciuri„, a spus Toni Petrea înainte de CFR Cluj – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și