Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | „Nu mai dorm bine de mult timp!” Toni Petrea, sub presiune uriaşă: „Sunt cerinţe!” Keşeru, OUT din lot pentru derby

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 11:10

CFR Cluj – FCSB | „Nu mai dorm bine de mult timp! Toni Petrea, sub presiune uriaşă: „Sunt cerinţe! Keşeru, OUT din lot pentru derby

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Toni Petrea recunoaştea că presiunea de la FCSB este una infernală. Antrenorul are insomnii din cauza problemelor pe care trebuie să le rezolve, dar şi a presiunii puse de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu prea mai dorm bine de mult timp. Asta e, ce să fac?! Sunt probleme pe care trebuie să le gestionez, sa le rezolv. Mă descurc. Mai o cafea…Presiune cred că este la orice echipă cu pretenţii. E presiune că sunt cerinţe. Vrei să ai performanţe, să câştigi trofee”, a spus Toni Petrea la conferinţa de presă.

Toni Petrea, înaintea de CFR Cluj – FCSB: „Vrem să câştigăm”

Toni Petrea este încrezător înaintea derby-ului care o poate aduce pe FCSB la doar două puncte în spatele campioanei.

„O deplasare pe terenul echipei de pe primul loc. O echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Au un lot valoros, numeros, care se menține pe primul loc de ceva timp. Mergem încrezători, pentru un joc bun și vrem să câstigăm, indiferent de ce echipă întâlnim.

E un meci important pentru ambele echipe. Dacă nu vom reuși să caștigăm, distanța se mărește. Se poate întampla orice în cele cinci jocuri, dar dacă nu vom câștiga mâine seară vor lua o opțiune importantă pentru câstigarea campionatului.

Reclamă

Știm stilul lor de joc și vom încerca să ne adaptăm„, a mai spus Toni Petrea, care a anunţat că nu se va baza pe Claudiu Keşeru. „Nu va fi în lot”, a fost răspunsul sec al antrenorului de la FCSB.

Toni Petrea a vorbit despre viitorul său la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Toni Petrea a anunţat, chiar înaintea derby-ul cu CFR Cluj, că va lua o decizie cu privire la viitorul său pe banca celor de la FCSB. Gigi Becali ar vrea ca antrenorul să continue, chiar dacă nu va lua titlul. Toni Petrea are contract cu FCSB până la finalul sezonului. Antrenorul nu s-a decis dacă va continua şi sezonul viitor, iar un răspuns final îl va da după ultimul meci din playoff.

Eu am semnat contractul până la sfârşitul acestui sezon. Faptul că se fac speculaţii, nu am ce să zic. Eu mă concentrez pe finalul acesta de sezon, vreau să le câştig pe toate meciurile şi voi vedea dacă vom câştiga titlul. Iar atunci o văd ce o să fac. E prematur să spun dacă voi pleca sau nu voi pleca, eu mă concentrez pe aceste meciuri„, a spus Toni Petrea înainte de CFR Cluj – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și