Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Anunț surprinzător în ziua derby-ului. „Se vor adeveri și premonițiile lui Gigi Becali”

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2022, 12:38

Reclamă
CFR Cluj – FCSB | Anunț surprinzător în ziua derby-ului. „Se vor adeveri și premonițiile lui Gigi Becali

Gigi Becali a mers să se roage la Muntele Athos înainte de CFR Cluj - FCSB

AS.ro

CFR Cluj – FCSB e derby-ul etapei în play-off Ligii 1. Gigi Becali a făcut apel la ajutor Divin înaintea partidei. Leo Grozavu crede că, la un moment, toate rugăciunile patronului vor aduce un titlu pentru roș-albaștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Grozavu pariază pe un rezultat pozitiv pentru CFR Cluj în derby-ul din această seară, care poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

CFR Cluj – FCSB | Leo Grozavu: „Cândva se vor adeveri și premonițiile lui Gigi Becali”

„Știm cu toții că Gigi are tot felul de premoniții. La un moment dat probabil că se împlinesc. Mereu zice: «Dacă vrea Dumnezeu, se va împlini». Cine știe? Poate se va împlini ce spune el. Poate acum e momentul. El tot prevestește, vedem ce o să fie.

Nu-s bun la pronosticuri. Dar cred că CFR e azi cea mai experimentată echipă din Liga 1. Are jucători cu multă rutină în spate, jucători cu calitate, jucători care nu întâmplător sunt foarte bine plătiți. Mi-e greu să cred că la un asemenea meci nu vor fi în stare să uziteze de orice tactică ca să-și apropie rezultatul dorit.”, a spus Leo Grozavu, potrivit gsp.ro.

FCSB nu a mai câștigat pe terenul lui CFR Cluj din august 2014. Era sezonul ultimului titlu cucerit de roș-albaștri. De atunci, formația din Gruia a adunat patru campionate la rând. Echipa lui Gigi Becali a fost mai mereu pe locul al doilea.

Reclamă

Cele două rivale sunt despărțite de cinci puncte. FCSB ar arunca în aer lupta la titlu dacă câștigă pe terenul CFR-ului. În cazul unui succes al clujenilor, echipa lui Dan Petrescu ar lua o opțiune serioasă la trofeu. Un egal ar pătra suspansul până în ultima etapă.

Gigi Becali a plecat să se roage la Muntele Athos

Milionarul român a fost surprins pe aeroportul din Otopeni îmbrăcat total diferit față de cum era cunoscut de fani. Puțini au fost cei care l-au recunoscut pe omul de afaceri care s-a dus să se roage însoțit de Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Gigi Becali a fost observat de unul dintre admiratorii săi, iar acesta i-a cerut să facă o poză cu el. Patronul lui FCSB a acceptat imediat. Mai mult decât atât, i-a dat și 200 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

L-am întrebat: ‘tăticu, fac și eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei.

Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a povestit Marius pentru cancan.ro.

Gigi Becali
Gigi Becali s-a pozat cu tânărul pe aeroport
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și