Închide meniul

Schimbarea la față a lui Gigi Becali. Cum a fost surprins, pe aeroport, la plecarea spre Muntele Athos: „Tăticu, fac și eu o poză cu tine?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 9:05

Schimbarea la față a lui Gigi Becali. Cum a fost surprins, pe aeroport, la plecarea spre Muntele Athos: „Tăticu, fac și eu o poză cu tine?

Gigi Becali a plecat să se roage la Muntele Athos

Cancan

Gigi Becali a trecut din nou fotbalul în plan secund și a plecat din țară. Patronul lui FCSB a mers în pelerinaj la Muntele Athos și a fost greu de recunoscut pe aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român a fost surprins pe aeroportul din Otopeni îmbrăcat total diferit față de cum era cunoscut de fani. Puțini au fost cei care l-au recunoscut pe omul de afaceri care s-a dus să se roage însoțit de Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Cum a fost văzut Gigi Becali pe Aeroportul Otopeni

Gigi Becali a fost observat de unul dintre admiratorii săi, iar acesta i-a cerut să facă o poză cu el. Patronul lui FCSB a acceptat imediat. Mai mult decât atât, i-a dat și 200 de euro.

L-am întrebat: ‘tăticu, fac și eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei.

Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a povestit Marius pentru cancan.ro.

Reclamă
Gigi Becali
Gigi Becali s-a pozat cu tânărul pe aeroport

Becali, hărțuit în fața Palatului din Aleea Alexandru

Cu numai o zi în urmă, patronul roș-albaștrilor a încercat să ajute nevoiașii adunați în fața Palatului din Aleea Alexandru. A avut însă probleme și a apelat la ajutorul jandarmilor.

În ziua de 5 a fiecărei luni, latifundiarul din Pipera scoate câte un teanc de bani și îl împarte sutelor de persoane care încearcă să îl convingă că au mare nevoie de un ajutor financiar. Așa a fost și astăzi, când Gigi Becali a venit cu o sumă importantă la Palat.

Potrivit fanatik.ro, de această dată a fost nevoie de intervenția jandarmilor după ce omul de afaceri a fost hărțuit. Unul dintre cei care cerșeau l-a tras de mână pe Gigi Becali și a încercat să-i smulgă teancul de bani. Finanțatorul vicecampioanei a reușit să îl oprească și a intrat în Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a sunat imediat la Jandarmerie și a cerut intervenția forțelor de ordine. Oamenii aflați în fața Palatului au tot sperat că omul de afaceri va continua să împartă bani și nu și-au dorit să elibereze zona.

Recomandări
  • Gigi Becali a plecat să se roage la Muntele Athos
  • Cum a fost surprins pe aeroport

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și