Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Toni Petrea, avertizat înaintea ”finalei” pentru titlu: ”N-aș miza pe tactica asta!” Care este arma secretă a roș-albaștrilor în Gruia

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 17:49

Reclamă
CFR Cluj – FCSB | Toni Petrea, avertizat înaintea ”finalei” pentru titlu: ”N-aș miza pe tactica asta!” Care este arma secretă a roș-albaștrilor în Gruia

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Toni Petrea a fost avertizat de Vasile Miriuță înaintea ”finalei” pentru titlu dintre CFR Cluj și FCSB. Fostul antrenor al ardelenilor nu este de acord cu tactica anunțată de Gigi Becali, care a transmis că echipa sa va ataca din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ar arunca în aer lupta la titlu dacă câștigă pe terenul CFR-ului. În cazul unui succes al clujenilor, echipa lui Dan Petrescu ar lua o opțiune serioasă la trofeu. Un egal ar pătra suspansul până în ultima etapă.

Toni Petrea, avertizat de Vasile Miriuță înainte de CFR Cluj – FCSB

Trebuie să și poți sau să-ți permiți să ataci CFR-ul la el acasă. N-aș miza pe tactica asta dinspre FCSB. Va fi însă interesant finalul meciului. Clujul a avut destule probleme, ceilalți au obținut multe puncte chiar în prelungiri.

Probabil însă că gazdele au învățat din capcanele precedente și se vor concentra mai bine spre sfârșitul întâlnirii. În general, CFR a demonstrat că are știința momentelor decisive, jucătorii se calibrează altfel în partidele-cheie.

Multă lume ar pune degetul pe Tavi Popescu drept omul care poate decide la Cluj, dar mi se pare că experiența și valoarea lui Florin Tănase sunt mai aproape de a-l duce spre postura de a hotărî eventual rezultatul derby-ului”, a declarat Vasile Miriuță, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Neluțu Varga, ședință în vestiar! Ce le-a transmis fotbaliștilor lui Dan Petrescu

Neluțu Varga a fost mai implicat ca niciodată în săptămâna derby-ului CFR Cluj – FCSB. Patronul ardelenilor a ținut o ședință în vestiar, prin telefon, în care le-a cerut jucătorilor victoria cu orice preț.

”Vreau să dorm bine noaptea, după acest meci”, ar fi transmis acesta, potrivit prosport.ro.

Fotbaliștii au promis că vor da totul pe teren și vor învinge marea rivală. În cazul unui succes, aceștia vor primi o primă triplă, în valoare de 3.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, dacă vor cuceri din nou titlu, fotbaliștii lui CFR Cluj vor avea o primă cuprinsă între 30.000 și 40.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și