Închide meniul
Foto

S-a aflat adevăratul motiv pentru care ucrainenii scriu „Wolverines” pe tancurile ruseşti distruse. Ameninţare directă pentru Vladimir Putin

Publicat: 17 aprilie 2022, 19:48

Reclamă
S-a aflat adevăratul motiv pentru care ucrainenii scriu „Wolverines” pe tancurile ruseşti distruse. Ameninţare directă pentru Vladimir Putin

Motivul pentru care ucrainenii scriu "Wolverines" pe tancurile ruseşti

Colaj Twitter / Profimediaimages

Războiul din Ucraina a început în urmă cu 53 de zile, iar numărul victimelor capătă proporţii uriaşe. Pierderi importante au suferit şi militarii ruşi, iar planul lui Vladimir Putin a părut a fi dat peste cap de rezistenţa ucrainenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu cred în victorie. Noi nu avem altă cale. Acesta este pământul nostru, acesta este casa noastră. Ne protejăm pământul. Nu avem altă cale, cu siguranță vom câștiga. Îmi doresc foarte mult să vină ziua victoriei noastre„, a reacţionat legenda fotbalului ucrainean, Andriy Shevchenko, pentru sport.ua.

Motivul pentru care ucrainenii scriu „Wolverines” pe tancurile ruseşti

În ultimele zile, pe tancurile ruseşti care au fost distruse sau abandonate au apărut inscripţii surprinzătoare. Ucrainenii au scris cuvântul „Wolverines”, iar motivul care s-a descoperit este unul surprinzător.

În maşina mea, la vest de Kiev. O mulţime de tancuri şi APC-uri arse, multe crădiri industriale şi rezidenţiale complet distruse„, a fost mesajul lui Oleg Tolmachev, care a fost însoţit de o imagine cu un astfel de tanc.

Conduceam prea repede pentru a obține o imagine clară, dar tocmai am trecut cu mașina pe lângă un tanc rusesc distrus şi pe care era vopsit, cu spray„, a reacţionat şi jurnalistul Scott Detrow.

Reclamă
Reclamă

Potrivit thesun.co.uk, referirea făcută de ucraineni este la filmul Red Down, din 1984. Este o ameninţare directă la Vladimir Putin.

Filmul post-apocaliptic îl are protagonist pe Patrick Swayze. Acesta face parte dintr-un grup de elevi de liceu, transformați în luptători de gherilă, care luptă împotriva unei invazii sovietice fictive asupra SUA.

Reclamă

Banda se numește Wolverines, după numele echipei lor de fotbal din liceu, și lasă în urmă graffiti ori de câte ori lovesc în orașul natal Calumet, din Colorado. Ocupația fictivă se încheie cu un dezastru pentru ocupanții sovietici și cubanezi„, anunţă jurnaliştii britanici.

Tatăl lui Alexander Vorobyov a murit în tranşee

Alexander Vorobyov, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, și-a pierdut tatăl în războiul din Ucraina. Sergei Vorobyov a murit în orașul Izyum, apărându-și țara de invadatori.

Atletul de 37 de ani a făcut anunțul pe Facebook. El a scris un mesaj teribil la adresa lui Vladimir Putin. ”Să arzi în Iad, Putin. Scopul acestui mesaj este de a face cât mai mulți oameni să vrea moartea lui Putin”.

Sergei Vorobyov și-a dat viața pentru țară, luptând într-un batalion de voluntari. ”Dacă vorbim despre Ucraina, deținătoarea acestor pământuri, atunci vorbim de Sergei Vorobyov.

Dacă vorbim despre un proverb ucrainean ”casa mea e pe marginea prăpastiei, mă întâlnesc mai întâi cu inamicul”, atunci vorbim de fratele nostru. O pierdere uriașă pentru soție, copii, întreaga familie Svoboda”, au susținut și frații lui din batalion.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și