Închide meniul
Foto

A murit în tranșee, apărându-și țara de atacul armatei lui Vladimir Putin! ”O pierdere uriașă”

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2022, 9:08

Război în Ucraina

Război în Ucraina

Profimedia Images

  • Alexander Vorobyov și-a pierdut tatăl în războiul din Ucraina
  • Anunțul făcut de președintele Zelenski

Război în Ucraina | Alexander Vorobyov, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, și-a pierdut tatăl în războiul din Ucraina. Sergei Vorobyov a murit în orașul Izyum, apărându-și țara de invadatori, anunță rbc.ua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletul de 37 de ani a făcut anunțul pe Facebook. El a scris un mesaj teribil la adresa lui Vladimir Putin. ”Să arzi în Iad, Putin. Scopul acestui mesaj este de a face cât mai mulți oameni să vrea moartea lui Putin”.

Sursa foto: Facebook

Război în Ucraina | Tatăl sportivului Alexander Vorobyov, ucis în război

Sergei Vorobyov și-a dat viața pentru țară, luptând într-un batalion de voluntari. ”Dacă vorbim despre Ucraina, deținătoarea acestor pământuri, atunci vorbim de Sergei Vorobyov.

Reclamă

Dacă vorbim despre un proverb ucrainean ”casa mea e pe marginea prăpastiei, mă întâlnesc mai întâi cu inamicul”, atunci vorbim de fratele nostru. O pierdere uriașă pentru soție, copii, întreaga familie Svoboda”, au susținut și frații lui din batalion.

Volodimir Zelenski a vorbit din nou despre armele nucleare ale Rusiei

Război în Ucraina | Volodimir Zelenski a cerut, sâmbătă, lumii să se „pregătească” pentru posibila utilizare de către Rusia a armelor sale nucleare, în timpul unui interviu acordat mai multor mass-media ucrainen, relatează Le Figaro.

Reclamă

„Nu ar trebui să aşteptăm momentul în care Rusia decide să-şi folosească armele nucleare. Trebuie să ne pregătim pentru asta”, a spus el în interviul difuzat de şase site-uri de ştiri ucrainene, precum şi de preşedinţia ucraineană pe Telegram.

Avem nevoie de „medicamente (împotriva radiaţiilor), adăposturi antiaeriene”, a spus el. „Trebuie să vorbim cu ei, să semnăm tratate, să fim foarte duri din punct de vedere economic. (Ruşii) pot folosi orice armă, sunt convins de asta”, a subliniat el.

Deja vineri, într-un interviu pentru CNN, Zelenski a spus că ”toate ţările din lume” este necesar să fie pregătite de posibilitatea ca preşedintele rus Vladimir Putin să folosească armament nuclear tactic, la peste 50 de zile de Răboi în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele