Închide meniul

Ilie Poenaru, mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea, după ce Gigi Becali l-a pus pe lista posibililor înlocuitori: „Sper să stea ani buni acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2022, 10:56

Ilie Poenaru, mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea, după ce Gigi Becali l-a pus pe lista posibililor înlocuitori: „Sper să stea ani buni acolo!

Ilie Poenaru, mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea

Hepta

Ilie Poenaru a avut un mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea. Poenaru este unul dintre antrenorii favoriţi ai lui Gigi Becali şi chiar s-a speculat că ar putea să îi ia locul în vară lui Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a avut cuvinte de laudă la adresa lui Toni Petrea, după victoria celor de la FCSB cu CFR Cluj. Poenaru spune că se vede mâna lui Petrea şi îi doreşte să stea cât mai mult la FCSB.

Ilie Poenaru: „Se vedea mâna lui Toni Petrea”

FCSB este cea mai valoroasă echipă din campionat. Și individual, și ca echipă, ca unitate de grup. Toni se vede că deja i-a imprimat principii sănătoase. Se vede mâna lui Toni, îș apreciez foarte mult. Îmi doresc ca el să reușească și să stea ani buni la FCSB, indiferent că în fiecare săptămână se scrie de mine că aș ajunge acolo.

Singura lor problemă este că, deși vorbim de o echipă foarte bună, cu calități individuale certe, cu tineri cu foame de trofee, grupul e imatur.

Asta duce la evoluții oscilante. Nu există un lider și continuitate. Ca joc sunt senzaționali. Această echipă dacă rămâne cu acest lot încă un sezon, fără să plece vreun jucător care face diferența, ba chiar să aducă un fotbalist sau doi cu experiență, FCSB defilează nu numai în România, ci va câștiga meciuri și în Europa.

Reclamă

Eu nu mai merg la meciuri, pentru că, dacă mă duc pe Arena Națională, deja se dă tonul la discuții”, a spus Ilie Poenaru la realitateasportivă.net.

Toni Petrea, antrenorul etapei

Victoria celor de la FCSB pe terenul campioanei CFR Cluj i-a adus lui Toni Petrea titlul de antrenorul etapei în Liga 1. Octavian Popescu, autorul golului din derby, a prins echipa ideală.

FCSB are 2 jucători în echipa ideală a etapei. Pe lângă Tavi Popescu, în primul 11 şi-a mai făcut loc şi Valentin creţu. Fundaşul roş-albaştrilor a avut o evoluţie solidă în derby-ul care a relansat lupta la titlu. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de CFR Cluj, cu 5 etape înaintea finalului de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

LPF a publicat echipa ideală a etapei a 5-a din playoff-ul Ligii 1.

Florin Iacob (UTA / 28 de ani) – Valentin Crețu (FCSB / 33 de ani), Mihai Bălașa (Sepsi OSK / 27 de ani), Deian Boldor (FC Argeş / 27 de ani), Junior Morais (Rapid / 35 de ani) – Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani), Enriko Papa (FC Botoşani / 29 de ani), Juan Bauza (FC U 1948 / 25 de ani), Rareș Ilie (Rapid / 19 ani) – Jovan Marković (Universitatea Craiova / 21 de ani), Octavian Popescu (FCSB / 19 ani)

Antrenorul etapei: Toni Petrea

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și