Închide meniul

Ilie Poenaru, mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea, după ce Gigi Becali l-a pus pe lista posibililor înlocuitori: „Sper să stea ani buni acolo!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2022, 10:56

Ilie Poenaru, mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea, după ce Gigi Becali l-a pus pe lista posibililor înlocuitori: „Sper să stea ani buni acolo!

Ilie Poenaru, mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea

Hepta

  • Ilie Poenaru, mesaj pentru Toni Petrea
  • Petrea a fost desemnat antrenorul etapei

Ilie Poenaru a avut un mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea. Poenaru este unul dintre antrenorii favoriţi ai lui Gigi Becali şi chiar s-a speculat că ar putea să îi ia locul în vară lui Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a avut cuvinte de laudă la adresa lui Toni Petrea, după victoria celor de la FCSB cu CFR Cluj. Poenaru spune că se vede mâna lui Petrea şi îi doreşte să stea cât mai mult la FCSB.

Ilie Poenaru: „Se vedea mâna lui Toni Petrea”

FCSB este cea mai valoroasă echipă din campionat. Și individual, și ca echipă, ca unitate de grup. Toni se vede că deja i-a imprimat principii sănătoase. Se vede mâna lui Toni, îș apreciez foarte mult. Îmi doresc ca el să reușească și să stea ani buni la FCSB, indiferent că în fiecare săptămână se scrie de mine că aș ajunge acolo.

Reclamă

Singura lor problemă este că, deși vorbim de o echipă foarte bună, cu calități individuale certe, cu tineri cu foame de trofee, grupul e imatur.

Asta duce la evoluții oscilante. Nu există un lider și continuitate. Ca joc sunt senzaționali. Această echipă dacă rămâne cu acest lot încă un sezon, fără să plece vreun jucător care face diferența, ba chiar să aducă un fotbalist sau doi cu experiență, FCSB defilează nu numai în România, ci va câștiga meciuri și în Europa.

Reclamă

Eu nu mai merg la meciuri, pentru că, dacă mă duc pe Arena Națională, deja se dă tonul la discuții”, a spus Ilie Poenaru la realitateasportivă.net.

Toni Petrea, antrenorul etapei

Victoria celor de la FCSB pe terenul campioanei CFR Cluj i-a adus lui Toni Petrea titlul de antrenorul etapei în Liga 1. Octavian Popescu, autorul golului din derby, a prins echipa ideală.

FCSB are 2 jucători în echipa ideală a etapei. Pe lângă Tavi Popescu, în primul 11 şi-a mai făcut loc şi Valentin creţu. Fundaşul roş-albaştrilor a avut o evoluţie solidă în derby-ul care a relansat lupta la titlu. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de CFR Cluj, cu 5 etape înaintea finalului de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

LPF a publicat echipa ideală a etapei a 5-a din playoff-ul Ligii 1.

Florin Iacob (UTA / 28 de ani) – Valentin Crețu (FCSB / 33 de ani), Mihai Bălașa (Sepsi OSK / 27 de ani), Deian Boldor (FC Argeş / 27 de ani), Junior Morais (Rapid / 35 de ani) – Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani), Enriko Papa (FC Botoşani / 29 de ani), Juan Bauza (FC U 1948 / 25 de ani), Rareș Ilie (Rapid / 19 ani) – Jovan Marković (Universitatea Craiova / 21 de ani), Octavian Popescu (FCSB / 19 ani)

Antrenorul etapei: Toni Petrea

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”