Închide meniul
NEWS ALERT

Dinamo, pe marginea prăpastiei! Nicolae Badea cere să i se achite urgent despăgubiri de un milion de euro pentru nume şi siglă. Haos în Ştefan cel Mare

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2022, 16:32

Reclamă
Dinamo, pe marginea prăpastiei! Nicolae Badea cere să i se achite urgent despăgubiri de un milion de euro pentru nume şi siglă. Haos în Ştefan cel Mare

Nicolaee Badea îi cere despăgubiri de 1 milion de euro lui Dinamo

MMA / Niros Foto via Hepta

Dinamo are probleme din ce în ce mai mari. Gruparea din Ştefan cel Mare a fost notificată să plătească de urgenţă un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. Firma lui Nicolae Badea consideră că a fost prejudiciată cu această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată încă de săptămâna trecută că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Nicolae Badea îi cere despăgubiri de un milion de euro lui Dinamo

Firma lui Badea are drept exclusiv pentru folosirea numelui şi a siglei. Acum cere să i se plătească de urgenţă un milion de euro, în condiţiile în care echipa din Liga 1 are mari probleme financiare.

În cazul în care nu veţi înţelege să vă conformaţi celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obţine respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoaşterea drepturilor exclusive şi sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înţelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulterioare ale societăţii dumneavoastră la suma de 1.000.000 de euro”, se anunţă în notificare, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Dinamo este pe marginea prăpastiei şi din punct de vedere sportiv. Alb-roşiii nu mai pot evita barajul în meciurile rămase din play-out. Au emoţii mari pentru rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Nicolae Badea: „Nu vrem decât să se clarifice!”

Săptămâna trecută, Nicolae Badea a reacţionat după ce clubul din Liga 1 a fost notificat că nu mai poate folosi denumirea „FC Dinamo”. Badea a explicat pentru AS.ro de ce s-a făcut un astfel de demers.

Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate.

Reclamă 4 / 0/3

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv„, a spus Nicolae Badea pentru în exclusivitate pentru as.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și