Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Nicolae Badea, după ce a cerut ca Dinamo să nu mai poată folosi denumirea de „FC Dinamo”: „Nu vrem decât să se clarifice!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 13:57

Reclamă
Prima reacţie a lui Nicolae Badea, după ce a cerut ca Dinamo să nu mai poată folosi denumirea de „FC Dinamo: „Nu vrem decât să se clarifice!

Nicolaee Badea îi cere despăgubiri de 1 milion de euro lui Dinamo

MMA / Niros Foto via Hepta

Nicolae Badea a avut o primă reacţie după ce clubul din Liga 1 a fost notificat că nu mai poate folosi denumirea „FC Dinamo”. Badea a explicat pentru AS.ro de ce s-a f[cut un astfel de demers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Badea a spus marca FC Dinamo nu mai poate fi utilizată în scop comercial.

Nicolae Badea: „Ei sunt SC Dinamo 1948”

Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate. 

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv. „, a spus Nicolae Badea pentru în exclusivitate pentru as.ro.

Clubul din Ştefan cel Mare nu mai poate folosi denumirea FC Dinamo

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial, scrie playsport.ro. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, conducerea clubului a fost deja atenţionată că nu mai poate folosi numele de FC Dinamo în scop comercial. Dinamo nu mai poate folosi nici site-ul oficial.

Totuşi, conform sursei citate, echipa din Liga 1, Dinamo 2, dar şi echipele de la centrele de juniori vor putea evolua cu stema cu doi câini.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și