Închide meniul

Jurgen Klopp, alături de Cristiano Ronaldo după tragedia din familia portughezului: „Sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 9:30

Reclamă
Jurgen Klopp, alături de Cristiano Ronaldo după tragedia din familia portughezului: „Sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul

DPA Images / Peter Byrne via Hepta

Jurgen Klopp se pregătește să ia titlul cu Liverpool

Jurgen Klopp a avut un mesaj superb pentru Cristiano Ronaldo, după tragedia din familia portughezului. Fiul său nou-născut a decedat, iar suporterii lui Liverpool și Manchester United au lăsat deoparte rivalitatea și au fost alături de atacantul cu 5 Baloane de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp i-a transmis un mesaj emoționant lui Cristiano Ronaldo, care trece prin momente teribile, după ce fiul său nou-născut a decedat. Managerul lui Liverpool a spus că este alături de atacantul lui Manchester United și de familia lui.

Jurgen Klopp, alături de Cristiano Ronaldo după tragedia din familia portughezului

Klopp a fost complet impresionat de gestul copleșitor din minutul 7, când toți fanii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare și au început să aplaude, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo.

În acele momente, fanii lui Liverpool și Manchester United au uitat de rivalitate și au fost alături de Cristiano. Ulterior, pe Anfield a răsunat celebrul „You’ll never walk alone”, în semn de susținere pentru familia internaționalului lusitan.

„A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el.

Reclamă

Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură. Sunt atâtea lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Suntem alături de Cristiano Ronaldo și de familia lui.”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Mirror.

Tragedie în familia lui Ronaldo! Unul dintre gemenii starului portughez a decedat

Cristiano Ronaldo trece prin momente tragice. Fiul starului portughez a decedat. Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni. Ronaldo a anunțat, printr-un comunicat, că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu„, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Ronaldo și Georgina s-au întâlnit la un magazin Gucci din Madrid, unde ea lucra ca vânzătoare. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi la sfârșitul anului 2016 și de atunci formează un cuplu.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și