Închide meniul

Jurgen Klopp, alături de Cristiano Ronaldo după tragedia din familia portughezului: „Sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 9:30

Jurgen Klopp, alături de Cristiano Ronaldo după tragedia din familia portughezului: „Sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul

DPA Images / Peter Byrne via Hepta

Jurgen Klopp se pregătește să ia titlul cu Liverpool

Jurgen Klopp a avut un mesaj superb pentru Cristiano Ronaldo, după tragedia din familia portughezului. Fiul său nou-născut a decedat, iar suporterii lui Liverpool și Manchester United au lăsat deoparte rivalitatea și au fost alături de atacantul cu 5 Baloane de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp i-a transmis un mesaj emoționant lui Cristiano Ronaldo, care trece prin momente teribile, după ce fiul său nou-născut a decedat. Managerul lui Liverpool a spus că este alături de atacantul lui Manchester United și de familia lui.

Jurgen Klopp, alături de Cristiano Ronaldo după tragedia din familia portughezului

Klopp a fost complet impresionat de gestul copleșitor din minutul 7, când toți fanii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare și au început să aplaude, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo.

În acele momente, fanii lui Liverpool și Manchester United au uitat de rivalitate și au fost alături de Cristiano. Ulterior, pe Anfield a răsunat celebrul „You’ll never walk alone”, în semn de susținere pentru familia internaționalului lusitan.

„A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el.

Reclamă

Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură. Sunt atâtea lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Suntem alături de Cristiano Ronaldo și de familia lui.”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Mirror.

Tragedie în familia lui Ronaldo! Unul dintre gemenii starului portughez a decedat

Cristiano Ronaldo trece prin momente tragice. Fiul starului portughez a decedat. Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni. Ronaldo a anunțat, printr-un comunicat, că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu„, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Ronaldo și Georgina s-au întâlnit la un magazin Gucci din Madrid, unde ea lucra ca vânzătoare. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi la sfârșitul anului 2016 și de atunci formează un cuplu.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și