Închide meniul

Panică la Dinamo! Dusan Uhrin, ”băgat în sperieți” de posibilele adversare de la baraj: ”Va fi dificil!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 15:52

Reclamă
Panică la Dinamo! Dusan Uhrin, ”băgat în sperieți” de posibilele adversare de la baraj: ”Va fi dificil!”

Dusan Uhrin este antrenorul lui Dinamo

Hepta

Panica domnește la Dinamo înaintea ultimelor meciuri din play-out. ”Câinii” vor juca la barajul pentru menținerea în Liga 1, iar Dusan Uhrin este îngrijorat. Antrenorul ceh a început căutările pentru un prim ”11” pe care să îl folosească cu adversara din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am spus de la început că exista doar o mică şansă să nu ajungem la baraj. Am pierdut ultimul meci, aşa că acum mai avem o lună. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. E important să alergăm mai mult pe teren, să lucrăm mai mult la antrenamente pentru ca jucătorii să fie în formă maximă la baraj. Meciurile care urmează sunt importante, vreau să văd şi alţi jucători.

Dusan Uhrin, ”băgat în sperieți” de posibilele adversare de la baraj

Voi face ceva schimbări în echipă pentru acest meci, jucătorii trebuie să îmi arate dacă sunt în formă sau nu. Vreau să formez un prim ’11’ pe care să-l avem în formă pentru meciul de baraj. Nu e prima situaţie dificilă cu care mă confrunt. Am mai trecut prin situaţii grele, cum s-a întâmplat anul trecut. La baraj vom avea adversari dificili, cunosc jucătorii lor pentru că au jucat în Liga I înainte şi au experienţă. Noi trebuie să ne pregătim bine pentru acest baraj„, a declarat Dusan Uhrin, la coferința de presă.

Dinamo va avea un nou logo

Dinamo a reacţionat după ce a fost notificată de firma lui Nicolae Badea să plătească, de urgenţă, un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. Clubul din Ştefan cel Mare a anunţat că va începe o campanie de rebranding.

Pe modelul marilor echipe ale fotbalului european (Juventus sau Manchester City, spre exemplu), Dinamo București are nevoie de o imagine nouă, astfel că, începând de astăzi, clubul nostru pornește o campanie de rebranding.

Reclamă

Din sezonul următor, clubul va avea un nou logo, ales prin implicarea în acest proiect a fanilor dinamoviști din țară și din străinătate, a fostelor glorii și, bineînțeles, a suporterilor înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB).

Noul logo va conține culorile Dinamo București (roșu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) și elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și