Închide meniul

Panică la Dinamo! Dusan Uhrin, ”băgat în sperieți” de posibilele adversare de la baraj: ”Va fi dificil!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 15:52

Panică la Dinamo! Dusan Uhrin, ”băgat în sperieți” de posibilele adversare de la baraj: ”Va fi dificil!”

Dusan Uhrin este antrenorul lui Dinamo

Hepta

  • Panică la Dinamo
  • Dusan Uhrin, ”băgat în sperieți” de posibilele adversare de la baraj

Panica domnește la Dinamo înaintea ultimelor meciuri din play-out. ”Câinii” vor juca la barajul pentru menținerea în Liga 1, iar Dusan Uhrin este îngrijorat. Antrenorul ceh a început căutările pentru un prim ”11” pe care să îl folosească cu adversara din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am spus de la început că exista doar o mică şansă să nu ajungem la baraj. Am pierdut ultimul meci, aşa că acum mai avem o lună. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. E important să alergăm mai mult pe teren, să lucrăm mai mult la antrenamente pentru ca jucătorii să fie în formă maximă la baraj. Meciurile care urmează sunt importante, vreau să văd şi alţi jucători.

Dusan Uhrin, ”băgat în sperieți” de posibilele adversare de la baraj

Voi face ceva schimbări în echipă pentru acest meci, jucătorii trebuie să îmi arate dacă sunt în formă sau nu. Vreau să formez un prim ’11’ pe care să-l avem în formă pentru meciul de baraj. Nu e prima situaţie dificilă cu care mă confrunt. Am mai trecut prin situaţii grele, cum s-a întâmplat anul trecut. La baraj vom avea adversari dificili, cunosc jucătorii lor pentru că au jucat în Liga I înainte şi au experienţă. Noi trebuie să ne pregătim bine pentru acest baraj„, a declarat Dusan Uhrin, la coferința de presă.

Reclamă

Dinamo va avea un nou logo

Dinamo a reacţionat după ce a fost notificată de firma lui Nicolae Badea să plătească, de urgenţă, un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. Clubul din Ştefan cel Mare a anunţat că va începe o campanie de rebranding.

Pe modelul marilor echipe ale fotbalului european (Juventus sau Manchester City, spre exemplu), Dinamo București are nevoie de o imagine nouă, astfel că, începând de astăzi, clubul nostru pornește o campanie de rebranding.

Reclamă

Din sezonul următor, clubul va avea un nou logo, ales prin implicarea în acest proiect a fanilor dinamoviști din țară și din străinătate, a fostelor glorii și, bineînțeles, a suporterilor înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB).

Noul logo va conține culorile Dinamo București (roșu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) și elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”