Închide meniul

Cristiano Ronaldo surprinde la trei zile după ce băieţelul său a murit la naştere. Starul portughez, la antrenamente înaintea derby-ului Arsenal – Manchester United

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 20:51

Reclamă
Cristiano Ronaldo surprinde la trei zile după ce băieţelul său a murit la naştere. Starul portughez, la antrenamente înaintea derby-ului Arsenal – Manchester United

Cristiano Ronaldo, dat dispărut de Manchester United

Cristiano Ronaldo nu s-a prezentat la reunirea lui Manchester United / Profimediaimages

ristiano Ronaldo nu poate sta departe de teren nici în cel mai dificil moment al vieţii. Starul de 37 de ani s-a întors la antrenamentele lui Manchester United la numai trei zile distanţă după tragedia din familia lui. Luni, băieţelul său a murit la naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul grupării de pe Old Trafford şi-a făcut apariţia la baza de pregătire a „diavolilor”. Îşi doreşte să joace în derby-ul Arsenal – Manchester United, din etapa a 34-a din Premier League.

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United

Meciul de pe Emirates are o miză uriaşă. United este obligată să câştige pe terenul „tunarilor” pentru a continua să spere la calificarea în UEFA Champions League. Tottehnam este, în acest moment, ocupanta locului 4 din campionatul Angliei şi este despărţită doar prin golaveraj de Arsenal. Manchester United are cu trei puncte mai puţin decât cele două echipe aflate deasupra ei în clasament.

Trupa pregătită până la finalul sezonului de Ralf Rangnick a postat imagini de la ultimul antrenament. În câteva dintre acestea apare şi CR7, care pare extrem de afectat de momentul teribil prin care trece.

Reclamă

Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor lui Liverpool

Cristiano Ronaldo a avut o primă reacţie după gestul superb făcut de suporterii lui Liverpool, în minutul 7 al derby-ului cu Manchester United. „Cormoranii” l-au încurajat pe CR7 cu aplauze după drama pierderii unui copil la naştere.

O singură lume, un singur sport, o singură familie. Mulţumesc, Anfield! Eu şi familia mea nu vom uita niciodată acest moment plin de respect şi compasiune”, a fost postarea pe Instagram a lui Ronaldo.

Mesajul lui Cristiano a fost apreciat de aproape 1.4 milioane de fani, după numai 30 de minute. Toţi au aplaudat decizia luată de fanii rivalei de pe Anfield Road.

Reclamă 4 / 0/3

Tragedie în familia lui CR7! Unul dintre gemenii starului portughez a decedat

Cristiano Ronaldo trece prin momente tragice. Fiul starului portughez a decedat. Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni. Ronaldo a anunțat, printr-un comunicat, că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită.

Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu„, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și